Gelecek sezon için çalışmalarına ilk olarak teknik patron bularak yapan Akçaabat Sebatspor önümüzdeki yıl Trabzonspor’un eski futbolcusu Dobi Hasan lakaplı Hasan Şengün ile anlaşmaya vardı.

Bugün ya da yarın resmi olarak sözleşme imzalayacak olduğunu ifade eden Hasan Şengün, “Akçaabat Sebatspor ile bir yıllık sözleşme imzalayacağız. Umarım her iki kulüp içinde hayırlısı olur. Oyunculuk ve hocalık dönemlerimde kardeş kulüp olan Akçaabat Sebatspor’a hep sempati duyduğum ve sevdiğim bir kulüptü. Akçabaat Sebatspor gerçekten çok köklü bir kulüp. Geçmişte yaşamış olduğu başarıları umarım bu yıl göstereceğimiz çıkış ile devam etmek istiyoruz” dedi.

FARKLI SEBAT İZLETECEĞİZ
Bugün ya da yarın Akçaabat Sebatspor Başkanı Zeki Ayvaz ile görüşeceğini de söyleyen Şengün, “Bütçemize göre takımın da durumunu görüp ona göre nokta transferler yapacağız. Takımdan ayrılacak olan futbolcularımızda olacaktır. Akçaabat Sebatspor’un başarısı için elimizden geleni yapacağız. Sebatspor gerçekten büyük bir camia bunun bilincindeyiz. Ligde kimi zaman zirvede oynamış, kimi zaman ise kümede kalma mücadelesi vermiştir. Bizim hedefimiz ise hep yukarılara oynamaktır. Önümüzdeki yıl Akçaabat Sebatspor’u herkes farklı izleyecek. Herkes imrenerek bakacak” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ