İlyas GÜR 
 
Çaykur Rizespor’da yaşanan belirsizlikler devam ediyor. Rizespor Kadir Çakır’ın istifası daha sonra istifa etmedim açıklaması ile çalkanırken teknik direktör arayışları da devam ediyor. Birçok hoca ile görüşen ancak olumlu sonuç alamayan yeşil mavili ekip görevine son verilen Metin Diyadin ile yeninden masaya oturmaya hazırlanıyor haberleri ile sarsıldı. Tecrübeli hoca ise bana gelen resmi bir teklif yok açıklaması ile yetindi

Çaykur Rizespor’da yaşanan teknik direktör belirsizliği devam ediyor. Metin Diyadin ile yolların ayrılmasının ardından bir çok isimle temasa geçen Yeşil-Mavililer hiçbir isimle anlaşma zemini bulamadı. Yeniden Metin Diyadin’in geri döneceği söylentilerine ise genç çalıştırıcı, “Bana kimse gelmedi” dedi.

Takımdan kendi isteği ile ayrılmadığını hatırlatan Diyadin, “Beni yönetim gönderdi. Ben istifa ederek ayrılmadım. Ancak yeni gelişmelerden bilgim yok. Yönetim benimle herhangi bir görüşme yapmadı. Geri dönüp dönmeme konusunda bir gelişme yok. Ancak zaman ne gösterir bilemem” diye konuştu.

TAKIM ÇALIŞIYOR
Antalya’da hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor’da Brezilyalı futbolcu Riberio ve eşi doğum yapan Mehmet Şen dışında eksik futbolcu bulunmuyor. Bu iki futbolcunun bugün kampa katılacağı söylendi. Sakat futbolcunun bulunmadığı Yeşil-Mavili ekipte ameliyat olan Murat Uluç takımdan ayrı olarak düz koşu yapıyor. Teknik direktör belirsizliği gerekçesi ile takımı alt yapı antrenörü Mehmet Ali Karaca ile menajerler Murat Kuş ve İsmail Coşkun çalıştırıyor.


Editör: HABER MERKEZİ