Dilek ASLAN

Ç.Rizespor teknik direktörü Metin Diyadin Adana karşısında alınan galibiyetin serinin devamı olduğunu söyleyerek” Bu galibiyet önümüzün açık olduğunu gösteriyor” dedi.

Ç.Rizespor teknik direktörü Metin Diyadin Adana karşısında 2 farklı alınan galibiyetin takım ve kendileri için çok önemli bir galibiyet olduğunu söyleyerek” Bizim hedefimiz süper lig, süper lige yükselmek için her maçta ev sahibi olmamız gerekiyor. Adana karşısında ilk dakikalarda stresli oynamamıza rağmen üstün bir futbol sergiledik. Penaltı sonrasında daha rahat ve daha çok gole yakın olan ekip bizdik” dedi.

DEVAMI GELECEK
Takımın üstündeki rehavetin ve stresin kalktığını söyleyen teknik direktör Metin Diyadin galibiyetlerin son iki haftadır gelmesi takımın daha güzel futbol oynadığını göstermekte. Rizespor özlediği futbolu oynamaya başladı. Kendi evimizde oynayacağımız maçlarda aslında stresimiz daha fazla, bu stresimizi taraftarlarımızla birlikte atacağız. Adana karşısında aldığımız galibiyet bizi zirveye birkaç adım daha yaklaştırdı” dedi.
   
FUTBOLUMUZA KALİTE GELDİ
Beklenen futbolu oynamaya başladıklarını söyleyen teknik direktör Metin Diyadin “ Oyun grafiğimizde bir türlü istediğimizi yakalayamamıştık. Son birkaç hafta dır iyi futbol oynamaya başladık. Henüz istediğimiz futbolu oynamaya başlamadık. Takım olarak daha iyi olacağız. Takımda sakat olan oyuncularımızın da dahil olması ile birlikte Rizespor olarak daha iyi yerlerde olacağız” dedi.
   
GOL YOLLARINI ÇÖZÜYORUZ
Gol yollatırında sıkıntıların aşılmaya başlandığını söyleyen teknik direktör Metin Diyadin” Takım oyunu oynamaya başladık. Gerek Sakarya maçında gerekse Adana maçında yakaladığımız net pozisyonlar var. Rizespor olarak takım oyunu oynadığımız zaman gol sıkıntısı yaşamayız. Sezon başında söylediğim gibi bu takım Bank Asya liginin en iyi takımı ve bunu göstermeye başladı. Rizespor olarak önümüz açık ve hedefe doğru emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.
   
HEDEFİ YAKALAYACAĞIZ
Ç.Rizespor teknik direktörü Metin Diyadin hedefe yakın bir takım olduklarını söyleyerek” Takım olarak iyi bir yerdeyiz. 23 puanla her ne kadar 4 sırada yer alıyorsak ta rakiplerimizin Manisa dışında 23 puan da olması bizim için avantaj, önümüzde ki hafta Erciyeş i ağırlayacağız ve bu maçtan da mutlaka 3 puan alacağımıza inanıyorum” dedi.


Editör: HABER MERKEZİ