Çaykur Rizespor`da Karabükspor maçında kaybedilen iki puan sıkıntı yaratırken geçtiğimiz sezonun hatalarından ders almamış kişilerin Diyadin`i istifaya çağırması Yeşil-Mavili ekibe daha fazla zarar veriyor.

İnadına Birlik Olun

Çaykur Rizespor`da sezon başında yaşanan sıkıntılı maçlar bazı çevreleri de memnun ediyor. Ligde alınan sonuçların ardından daha ligin başında olmasına rağmen felaket tellallığı yapılmasına rağmen Metin Diyadin takımına inancını koruyor.

Takımın yeni ve genç olması Metin Diyadin`i sezon başında zor durumda bırakmasına rağmen Altay maçıyla beraber her şeyin iyi olacağına inanan genç teknik adam takımını bazı çevrelere karşı birlik olmaya ve bu maçta hem iyi futbol hem de iyi sonuç almak için motive etmeye çalışacak.

Altay Final Maçı

Yeni bir ekip ve genç futbolcularla bu sezon şampiyonluğun en büyük adayı olan Rizespor`da Altay maçı ise tam bir final maçı olacak. Bu maç için bu hafta Rizespor`da bir çok konuda sıkı yönetim ilan edilmesi beklenirken Rizespor taraftarına da büyük iş düşecek.

Ligde yarıştan kopmaması adına desteğe ihtiyacı olan yeşil-mavili ekipte futbolcularda bu maçın öneminin farkında. Geçmiş yıllarda yaşanan sıkıntıları çok iyi bilen Rizespor bu olumsuz dönemde o sıkıntıları tekrar yaşamamak için Altay karşılaşmasında tam bir bütün olmak zorunda. Altay maçında alınacak iyi bir sonuç hem takımı hem de teknik ekibi oldukça rahatlatacak. (taka)

Editör: HABER MERKEZİ