“Beş Dakikada Passolig Kartınızı Alın” 

Konu hakkında görüşlerini belirten İdari Koordinatör Ensar Halitağaoğlu ,”Kesinlikle bizde dahil passolig olmadan stattan içeri girilmeyecek. Her kimlik bir passolig alabilir. Taraftarlarımız biran önce passolig kart başvurularını yapsın. Haftanın altı günü stat yanında yer alan satış ofisinden kartlarını temin edebilirler. Bu işlem için sadece beş dakika ayırmaları yetiyor. Kesinlikle şunun altını kalın harflerle çizelim maç günü passolig kartı şartı olmayacak. Son Elazığspor maçı sonrası 700 passolig sattık. Toplam passolig satışımız 2000 adet. Bu sayı çok düşük. İlk maçımız olan Gençlerbirliği karşılaşmasında sadece ve sadece 2000 kişi maçı izleyebilecek. Kombine satışımızda stat yanından oluyor. Şuana kadar sadece 350 kombine kart satışı yapabildik. Possoligi aldığı anda kombineye yükleniyor. Taraftarlarımız biran önce passolig kart başvurusunu yapsın, ister İnternet’ten, isterlerse stat yanından kartlarını alsınlar, bu sistem Türk futbolunda bir çok olumsuz hadiseleri bertaraf edecek. Tribün terörü sona erecek” dedi.

200 Kamera Statta Yerleştirildi…

Bu sezon yeni Rize stadyumunda 200 adet kamera yerleştiğini belirten İdari Koordinatör Ensar Halitağaoğlu ,” Yeni sezonda stadımızda bir dizi çalışmalar yaptık. 200 adet kamera yerleştirildi. Bundan sonra olay yapan taraftar kameralarla görüntülenecek ve gereken cezayı işlem kendilerine uygulanacak. Statta hiçbir kör nokta yok, en ufak bir şey kayıtta olacak. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Oto park konusunda sıkıntımız sona erecek. Devam eden kapalı spor salonu yanı beton dökülerek oto park olarak hizmet verecek. VİP B Kombine kart sahipleri ayrı bir alandan stada girecekler. Geçen sene bu alanda sıkıntımız olmuştu. Bir diğer husus ise kale arkası kombine kart olayı. Yönetim kurulu bu sezon kale arkası kombine kart satışı yapmayacak” şeklinde konuştu.

Alt Yapıya 2 Trilyon Harcadık!

Mehmet Cengiz tesisleri yanında yapımı tamamlanan alt yapı tesisleri için görüşlerini aktaran İdari Koordinatör Ensar Halitağaoğlu, ” İki sentetik saha olmak üzere beş saha alt yapıya kazandırdık. Mart ayında cimini ektiğimiz sahanın tam açılışı eylül-Ekim ayı olacak. Bu aylar Rize için çürük ayı olduğundan tam olarak ekilen cimlerden randıman alamadık.  Alt yapıya kulübümüz 2 Trilyon masraf yaptı. İmrenilebilecek soyunma odaları yaptık. Yemekhaneleri olacak gençlerin. Burada pişecek, orada yiyecekler. Taraftarlar için 100 kişilik tribün yapılacak” dedi.

ajans53

Editör: HABER MERKEZİ