Çaykur Rizespor Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yapılan imza törenine yöneticiler, taraftarlar ve basın mensupları katıldı. Teknik Direktör Mehmet Özdilek’le üç yıllık bir anlaşma yaptıklarını dile getiren Transfer Komitesi Başkanı Koray Deniz, “İlk yıl için hedefimiz ligi ilk 10'nun içinde tamamlamak olacak, ikinci yıl ise UEFA Kupası'na katılmayı hedefliyoruz” dedi.

İmza töreninde konuşan Mehmet Özdilek ise 'Her iki taraf içinde hayırlı olsun. İmzalar çok önemli değil. Süresi de önemli değil. Bunu saha neticesiyle birleştirmek önemli olan. Hedefi olan bir ekibe geldik. Ortak hedeflerde buluşmak bizim buraya gelmeme neden oldu. Çayı çok seviyorum. Çayın kentine geldim. Taraftarla takım bütünleşmeli. Bütünleştik mi daha çok yol alacağız. Bu sene daha çok taraftarla beraber olmak istiyoruz. Bundan sonra Rize deplasmanı zor olacak. Bugün itibari ile bunları söylem olarak söylüyorum. Bunu eyleme dönüştüreceğiz. Geleceğini planlayan bir takım oluşturacağız. Yedi yirmi dört Rizespor’un hizmetinde olacağız. Düşündüklerimizi hayal ettiklerimizi ekibimle başaracağız” diye konuştu.

ÇAYKUR RİZESPOR’DA MEHMET ÖZDİLEK DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI

Rize’de olmaktan ötürü heyecanlı olduklarını belirten Özdilek, “Elimizde ki kadroyu koruyacağız. Takviyeler elbette ki yapacağız. Tek bir tane yabancı transferimiz olacak. Bu hakkımızı da doğru kullanacağız. Rizespor coşkulu bir futbol oynayacak. Taraftar keyifli bir futbol izleteceğiz. Taraftarın ne kadar başarıya aç olduğunu biliyorum. Bende aynı başarıyı arzuluyorum. Rize futbol şehridir. Sporla yaşayan bir şehirdir. Taraftarımız mücadeleyi görüp bize destek vereceğine inanıyorum. Bu konuda istikrar yakalamalıyız. Stadın dolu olması en önemli önceliğimiz olacak” şeklinde konuştu.

ÇAYKUR RİZESPOR’DA MEHMET ÖZDİLEK DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI

Mehmet Özdilek toplantı sonunda yardımcı hocalarını da tek tek tanıttı. Buna göre yardımcıları şu isimlerden oluştu:

'Ar-Ge sorumlusu Sedat Karabük, Yardımcı Antrenörlüğe Şenol Fidan, Kaleci Antrenörü Erdinç Mehmet Erol, Performans Antrenörü İlker Kıraker, İdari Menejer ise Servet Çavuşoğlu'

ÇAYKUR RİZESPOR’DA MEHMET ÖZDİLEK DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI

 

Editör: HABER MERKEZİ