Spor Toto Süper Lig'de 21 Şubat Cuma deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor, hazırlıklarını sürdürdü.

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde, teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde yapılan antrenmana, sakatlığı bulunan futbolcular Engin Baytar ve Hurşut Meriç katılmadı, Lomana Lualua ise takımdan ayrı çalıştı.

Futbolcular, koşunun ardından pas çalışması gerçekleştirdi. Yaklaşık bir saat süren idman, yarı sahada yapılan taktik ağırlıklı maçla tamamlandı.

İdman öncesi gazetecilere açıklama yapan Liban Abdi, Gaziantespor karşısında aldıkları 5-1'lik galibiyetin son derece önemli olduğunu belirtti.

Kendisinin bu maçta bir gol, bir asist ile oynadığını ifade eden Abdi, 'Attığım gol çok konuşuldu ama arkadaşlarımın büyük emeği var. Attığım gole bakıldığında peş peşe yapılmış 17 pas var. Sadece ben son vuruşu yaptım. Bu golü takım olarak becerdik, bana sadece vurmak düştü' dedi.

Bursasapor ile zor bir maça çıkacaklarını kaydeden Liban Abdi, 'Bursaspor deplasmanına kesinlikle üç puan için gideceğiz. Yeni bir başlangıç yaptık. Son maçla moral kazandık. Tek düşüncemiz galibiyet olacak' ifadelerini kullandı.

Lomana Lualu ise Türkiye futbol liglerinin 39 bininci golünü kendisinin attığını maçtan sonra öğrendiğini belirterek, şunları söyledi:

'Bu tür ayrıntılara dikkat etmedim. Kariyerimdeki gol sayısını da bilmiyorum. Geçtiğimiz sezon 11 gol atmıştım. Benim çin önemli olan takımın kazanması. Futbolu çok seviyorum. Her zaman oynamak istiyorum. Şimdi sakatlığım var ve bana iki üç hafta içerisinde hazır olacağımı söylediler. Galatasaray maçında oynamak istiyorum. Kenarda oturup izlemeyi sevmiyorum. Takımın bir parçası olmak istiyorum.'

haberciniz.biz/

Editör: HABER MERKEZİ