Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Metin Aktaş ve Serkan Şen'in takımdan ayrılmasının ardından Konyaspor'dan kaleci Özden Öngün ile prensipte anlaştıklarını söyledi.

Ferah, yapmış olduğu açıklamada, transfer çalışmalarını teknik direktör Saffet Susiç'in isteği doğrultusunda yürüttüklerini belirterek, ''Devre arasında kaleci Metin Aktaş ve Serkan Şen'in takımdan ayrılmasının ardından kaleci arayışlarımız vardı. Bu doğrultuda Konyasporlu kaleci Özden Öngün ile prensipte anlaştık'' dedi.

Özden'in kalitesini ispatlamış bir kaleci olduğunu ifade eden Ferah, ''Özden'in takıma çok faydalı olacağına inanıyorum. Çok başarılı ve Türk futbolunun son dönemde yetiştirdiği önemli kalecilerden biri. Takımımıza çok büyük güç katacak. Özden, yarın Rize'ye gelecek. Son görüşmelerin ardından bir aksilik yaşanmazsa Cuma günü resmi sözleşme imzalayacağız'' diye konuştu.

Bu arada, Çaykur Rizespor'un Fenerbahçeli İlhan Parlak'ın transferinden vazgeçmediği ve bu futbolcuyu kiralık olarak da olsa kadroya katmak için büyük çaba harcadığı öğrenildi.
Editör: HABER MERKEZİ