Çaykur Rizespor, hafta sonu sahasında konuk edeceği takipçisi Adanaspor maçına final gözüyle bakıyor. Yeşil - mavili takımın teknik direktörü Raşit Çetiner, puan kaybına tahammülleri olmadığını söyledi.

Bank Asya Birinci Ligi'nde Play - Off grubuna kalma hesapları yapan Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Raşit Çetiner, sahalarında kaybettikleri puanları arar hale geldiklerini söyledi. Çetiner, Sakaryaspor maçında aldıkları galibiyetin bir anlam ifade etmesi için devamını getirmek zorunda olduklarını da belirterek, 'İçerde kaybettiğimiz puanları arar hale geldik. Dışarıda kazanan bir takım hüviyetimiz var. Oyuncularım Sakarya maçında mükemmel mücadele edip kazandılar. Bu haftaki rakibimiz olan Adanaspor, son haftalarda yükselen bir değer, Biz ise inişli çıkışlı bir performansımız var. Bunu istikrara çevirip seri yakalamak istiyoruz' dedi.

Ligde kalan 5 maçta kendilerine yetecek puanları alıp Play - Off'a kalmak istediklerinin de altını çizen Çetiner, 'Bu hedefimizi gerçekleştirmek için elimizden geleni yapıp çok çalışıyoruz. Adanaspor maçında düşündüklerimizi sahaya yansıtıp bize gönül veren insanlara mutlu bir hafta yaşatmak arzusundayız' dedi. Play - Off'a kalma barajının her hafta düştüğüne de dikkat çeken Çetiner, '50 ile 53 puan çıvarında alan takımlar ilk 6 takım arasında yer alırlar. Hedefe ulaşmak için taraftara büyük görev düşüyor. Son haftada Sakarya ve Adanaspor'un taraftarı müthişti. Sakarya taraftarı takımlarını yenilmelerine rağmen alkışlarla gönderdi. Yürekten desteklediler. Bizim taraftarımızın kalan maçlarda müthiş olup takımlarını desteklemelerini istiyorum' diye konuştu.

Sakaryaspor maçında attığı golle takımına 3 puanı kazandıran Şadi ise Sakaryaspor maçından önce eşine gol sözü verdiğini ifade ederek, 'Bu sözümü tuttum. Bu sezonun benim açımdan iyi geçtiğini söyleyemem ama Raşit hocanın gelmesiyle birlikte daha çok şans buldum. Sonradan oyuna girmeme rağmen elimden geleni yapıyorum. Ben kendim için değil Rizespor'un başarısı için mücadele vermek istiyorum. Bu bundan sonrada böyle olacak. Adanaspor'u yenerek Play - Off yolunda avantaj sağlamak istiyoruz' şeklinde konuştu.

Çaykur Rizespor'da Adanaspor maçı öncesi Sedat, Engin ve Erman'ın sakatlıkları bulunurken kart cezalısı olan Mustafa Çiçek ise bu maçta forma giyemeyecek.(DHA)

Editör: HABER MERKEZİ