MUSTAFA BAYRAK/RİZE

FUTBOLUMUZA KALİTE GELDİ

Ç.Rizespor başkan vekili Metin Kalkavan son iki haftada Rizespor un futboluna kalite geldiğini söyleyerek” Artık futbolcular yeteneklerini sahaya yansıtmaya başladılar” dedi.

Ç.Rizespor kulüp başkan vekili Metin Kalkavan Malatya maçında oynanan futbolun Rizespor un gerçek futboluna yakın bir futbol olduğunu söyleyerek ”Artık stresli kötü günler geride kaldı. Geçmişte oynanan futbol hiçbir zaman bizi memnun etmiyor, karamsarlığa düşürüyordu. Malatya maçı ile başlayan futbol kalitesinin bundan sonra daha da düzeleceğini düşünüyorum” dedi.

 

ÇETİNER E GÜVENİYORUZ

Ç.Rizespor başkan vekili Metin Kalkavan teknik direktör Raşit Çetiner in takımın başına gelmesi ile birlikte takımda önemli oranda değişiklikler olduğunu söyleyerek” Raşit Hoca kendini ispatlamış, ümit milli takımda uzun yıllar görev yapmış bir teknik adam. Genler ağırlıklı düşüncesiyle kendini ispatlamış bir kişi, 2 haftadır takımın başında ve takımda ki kalite ortaya çıkmaya başladı” dedi.

İYİ SONUÇLAR ALACAĞIZ

C.Rizespor başkan vekili Metin Kalkavan istikrardan yana olduklarını Her yıl takımda 3 hoca değişikliği yapıldığını söyleyerek “İstikrar yakalamak için uzun vadeli düşünmek gerek, Raşit Hocamız ile önce 2,5 yıl ardından bunu 4,5 yıla çıkardık. Rizespor olarak bizim hedefimiz süper lige yükselmek ve Süper ligde kalıcı bir takım yaratmak olacak. Bunu yaparken alt yapımızı güçlendirerek gençliğimizin önünü açmak olacak” dedi.

 

RİZESPOR FABRİKA GİBİ OLACAK

Ç.Rizespor kulüp başkan vekili Metin Kalkavan geleceğin programlarını teknik direktör Raşit Çetiner ile hazırlayacaklarını söyleyerek “Şu an tek düşüncemiz sezon sonunda yeniden süper lige adım atmaktır. Alt yapımızda köklü değişiklikler yapılacak. Takımın sıkıntılı günlerden kurtulmasının ardından alt yapıya ağırlık vereceğiz. Futbolumuza kalite gelmesi ile birlikte istediğimiz yerde ligi bitireceğimize inanıyorum” dedi.

MALATYA BAŞLANGİÇ OLDU

Malatya maçının kendileri için lige yeniden başlamak olduğunu söyleyen Ç.Rizespor başkan vekili Metin Kalkavan “Gerçek futbolumuzu sergilemeye başladık. Takım çok iyi bir çalışma içinde. Futbolcuların azimli ve hırslı olmaları bizi memnun ediyor. Futbolcuların kendilerine olan güvenleri arttı. Yakalamak istediğimiz performansı artık yakalamaya başladık. Bundan sonra daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum” dedi.

TARAFTARIN DESTEĞİNİ ALMALIYIZ

6 Haftalık mağlubiyetin ardından yeniden çıkışa başladıklarını söyleyen başkan vekili Metin Kalkavan  “Artık lig bizim için yeni başladı. Kötü günler geride kaldı. Taraftarımızın beklentilerine bundan sonra cevap verecek durumdayız. Önümüzde önemli maçlarımız var. İlk olarak Karabük engelini hafta sonu aşarak zirvede yer alan Altay maçına daha yüksek moralle gitmek istiyoruz. Hafta sonu oynayacağımız maça bize en büyük morali taraftarlarımız verecektir. Tüm camiamızı bu maçta yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ