Turkcell Süper Lig'de sahasında Bursaspor'u 2-0 yenen Çaykur Rizespor'un defans oyuncusu Ergün Teber, Bursasspor karşısında kazanılan galibiyet nedeniyle mutlu olduklarını söyledi.

Ergün, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Bursaspor maçının zor geçeceğini bildiklerini belirterek, ''Bursaspor kaliteli oyunculardan kurulu bir takım. Biz de iyi bir kadroya sahibiz. Fakat son haftalarda istediğimiz oyunu sahaya yansıtamıyorduk. Nitekim bu maçta da ilk yarıda iyi bir görüntü ortaya koyamadık. Ama ikinci yarıda iyi oyunla maçı lehimize çevirdik. Bursaspor karşısında kazandığımız için mutluyuz'' dedi.

Sahalarında yaptıkları son iki maçı kazandıklarını anımsatan Ergün, ''Gaziantepspor ve Bursaspor karşısında aldığımız altı puan bizi hem üst sıralara taşıdı, hem de moral kazanmamızı sağladı. Çünkü bir türlü istediğimiz sonuçları alamıyorduk. Orta sıralara tırmanarak biraz olsun rahatladık. Önümüzdeki maçlarda daha iyi olacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.

 

-ANKARAGÜCÜ MAÇI HAZIRLIKLARI-

Öte yandan yeşil-mavililer, Ankaragücü ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde, teknik direktör Saffet Susiç'in İstanbul'da olması nedeniyle yardımcı antrenör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde yapılan antrenmana, sakatlığı bulunan Serhat Akyüz, Altan Aksoy, Turgay Gölbaşı ve gribal enfeksiyon geçiren kaleci Metin Aktaş katılmadı. Bursaspor maçında forma giyen Emre, Suat ve Gökhan ise salonda çalıştı.

Yaklaşık 1,5 saat süren idmanda, Bursaspor maçında forma giyen oyuncular takımdan ayrı çalışırken, diğer futbolcular ise kondisyon ağırlıklı antreman
yaptı.
Yeşil-mavililer, bir günlük iznin ardından Ankaragücü maçı hazırlıklarına 23 Ekim Salı günü devam edecek.

Editör: HABER MERKEZİ