Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör Saffet Susiç'in hasta olması nedeniyle yardımcı antrenör Fuat Buruk yönetiminde yapılan çalışmaya, dünkü antrenmanda yeniden sakatlanan Altan ile kaleci Metin Aktaş katılmadı.

Anderson ve Sezer'in takımdan ayrı çalıştığı idmanda, futbolcular koşunun ardından kısa pas çalışması yaptı. Antrenmanın son bölümünde üç gruba ayrılan futbolcular, 5 dakika arayla yarı sahada maç yaptı.

Kulüp İdari Menajeri İsmail Coşkun, kafilenin bu akşam saat 18.00'de Trabzon'dan uçakla İstanbul'a gideceğini ve Elit Otel'de kampa gireceğini söyledi.

Sakatlığı bulunan Altan, Anderson, Sezer ve kaleci Metin'in kadroda yer almayacağını ifade eden Coşkun, ''Bu futbolcularımızın forma giyme şansı yok. Ayrıca özel anlaşma gereği Fahri de kafilede yer almasına rağmen forma giyemeyecek'' dedi.

Sakat oyuncuların yerine oynayacak futbolcuların en iyi performansı göstereceğini kaydeden Coşkun, ''Çok kaliteli bir kadroya sahibiz. Beşiktaş karşısında iyi bir oyun ortaya koyacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.

Yeşil mavili takım Beşiktaş maçının hazırlıklarını, yarın İstanbul TEKEL tesislerinde yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Editör: HABER MERKEZİ