Turkcell Süper Lig'de Ankaragücü'ne 1-0 yenilen Çaykur Rizespor'da, Emre Toraman şoku yaşanıyor. Kulüp idari menajeri İsmail Coşkun, AA muhabirin yaptığı açıklamada, Ankaragücü maçının 65. dakikasında, teknik direktör Saffet Susiç tarafından oyundan alınan Emre'nin, oyundan çıktıktan sonra saç bandını yere, formasını ise yedek kulübesine fırlattığı için Beşiktaş maçı kadrosundan çıkarıldığını söyledi.

Kararın teknik direktör Susiç tarafından kulüp başkanı Abdülkadir Çakır'ın bilgisi dahilinde verildiğini bildiren Coşkun, ''Emre'yi Beşiktaş maçı kadrosundan çıkartarak Rize'ye gönderdik. Emre, yardımcı hocamız Fuat Buruk yönetiminde çalışmalarını sürdürecek. Yönetim kurulumuz da yarın akşam yapacağı toplantıda konu ile ilgili kesin kararlarını verecek'' dedi.

Emre'nin, camiaya karşı saygılı davranması gerektiğini vurgulayan Coşkun, şöyle konuştu:  ''Kurallara herkes uyacak. Herkes kurallar çerçevesinde hareket edecek. Belki kaybetme hırsı ile bu davranış içerisinde bulunmuş olabilir. Ama profesyonellik kuralları içerisinde hocamızın fikrine saygı duymak zorunda. Örnek olması gereken Emre'nin böyle davranması bizi de fazlası ile üzmüştür.''

İsmail Coşkun, Fortis Türkiye Kupası grup müsabakalarında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, ''İstanbul'da bu maç için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Bunun için Beşiktaş maçından puan almalıyız'' dedi.
Editör: HABER MERKEZİ