İlyas GÜR

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde, teknik direktör Erdoğan Arıca yönetiminde yapılan çalışmaya, sakatlıkları bulunan Sedat, Ninja, Sezer, Marquinhos, Kürşat ve Suat katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Emrah ise takımdan ayrı olarak çalıştı.

Yaklaşık 1,5 saat süren çalışmada futbolcuların oldukça neşeli ve istekli oldukları gözlendi.

Yeşil-mavili takımın orta saha oyuncusu Can Cumhur Bozacı, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Kasımpaşa karşısında aldıkları galibiyet ile üzerlerindeki kazanamama baskısını attıklarını söyledi.

Ligde kalma yolunda çok önemli bir maça çıkacaklarını belirten Cumhur, ''Beşiktaş maçını saha ve seyirci avantajımızı kullanarak kazanmak istiyoruz'' dedi.

Ligin ikinci yarısında aldıkları sonuçlarla işlerini zora soktuklarını kaydeden Cumhur, ''İkinci yarıda yaşadığımız şanssızlıklar bizi bu noktaya getirdi. Fakat çok iyi bir takımız, futbolcu arkadaşlarımın hepsi özveri ile mücadele ediyor. Ligde kalan 4 haftada en iyi sonuçları alarak ligi hak ettiğimiz yerde bitireceğiz'' diye konuştu.

Çaykur Rizespor'un savunma oyuncusu Serhat Akyüz ise her maçın ayrı bir stresinin olduğunu belirterek, ''Son 4 haftaya ligde kalma potası içerisinde giriyoruz. Bu nedenle Beşiktaş maçını kazanmaktan başka bir şansımız yok. Beşiktaş maçını kazanıp kayıpsız yolumuza devam etmek istiyoruz'' diye konuştu.

Bu arada Kasımpaşa maçı öncesi galibiyet primi vereceğini açıklayan işadamı Hakan Çillioğlu adına avukatı Hasan Vural 18 bin YTL'yi idmanda takım kaptanı Emrah Eren'e teslim etti. Vural, Beşiktaş maçında alınacak galibiyete de prim vereceklerini ifade etti.

Editör: HABER MERKEZİ