Rize Amatör Ligi B Grubunda aldığı başarılı sonuçlarla hedefine adım adım yaklaşan ve grup maçlarını oynamaya garantileyen Çayelispor’a destekler gün geçtikçe artıyor.
Geleneksel hale gelen maç günü kahvaltıları ve maç sonu yemeklerinin masrafları Çayelispor’a gönül verenler tarafından karşılanıyor.
Bu amaçla Aslen Çayelili olan ve Adana Demirspor’da futbol hayatını sürdüren Ceyhun Yelkenci tarafında Çayelisporlu sporcu, teknik heyet ve yöneticilere bir yemek verildi.
Yemekte bir konuşma yapan Çayelispor Kulübü Başkanı Mustafa Baltacı şunları söyledi; Çayeli’nde bize futbolcu sevdiren Coşkun ve Gürbüz Yelkenci ağabeylerimizdir. Bir onların futboluyla büyüdük bize Çayelispor sevgisini verdiler. Coşkun ağabeyimizin oğlu Ceyhun kardeşimiz başarılı futbol hayatını Adana Demirsipor’da sürdürürken takımımızın aldığı başarılı sonuçları takip ediyor. Takımımıza bir yemek vermeyi düşünmesi çok bir jest bizler de kendisine futbol hayatını sakatlanmadan başarılı bir şekilde sürdürmesini diliyoruz dedi. 
Ceyhun Yelkenciyi temsilen yemeğe katılan Babası Coşkun Yelkencide Çayelispor’lu sporculara aldıkları başarılı sonuçlardan dolayı kutladı ve bundan sonraki maçlarda başarılar diledi.
 
 
 
 
 
 
Editör: HABER MERKEZİ