GÖKTÜRK FIRAT
Bank Asya 1. Lig'in 6. haftasında Çaykur Rizespor, evinde ağırladığı Kayseri Erciyesspor'u 60. dakikada 10 kişi kalmasına rağmen 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Gergin geçen maçın ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Oktay Çevik, haklı bir galibiyet aldıklarını belirterek, 'Eksik olmamıza rağmen büyük özveri gösteren oyuncularımı tek tek kutluyorum. Rizespor sonuna kadar bu yarışın içerisinde olduğunu bir kez daha göstermiştir. Dolayısı ile zirveden kopmamak bizim için çok önemliydi. Bu o anlamda çok önemli bir maçtı' dedi.

Çaykur Rizespor'un tecrübeli futbolcusu Kemal da taraftara teşekkür ederek, 'Bugün kazandık. Çünkü kazanmamız gerekiyordu. Önümüzdeki hafta da galip gelerek yolumuza devam etmek istiyoruz. Buradan taraftarımıza çağrıda bulunmak istiyorum. Bizi gerçekten iyi destekliyorlar. Ama sadece bugün olduğu gibi önde olduğumuz karşılaşmalarda değil, geride olduğumuz maçlarda da bizi desteklesinler' diye konuştu.

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mustafa Altındağ ise yaptığı açıklamada hakeme yüklenerek, hakemin Çaykur Rizesporlu futbolcuların sözlerinden etkilendiğini iddia etti.

Altındağ, 'Ben sadece şunu söyleyeceğim. Nihat hocam daha önce de bizim içerde iki maçımızı yönetmişti. Kendisine de söyledim. Bize kendi evimizde oynamanın avantajını sağlamadı. Şimdi deplasmanda oynadık. Rizesporlu oyuncuların itirazları ile konuşmalarından çok etkilendi' şeklinde konuştu.

Kayseri Erciyessporlu futbolcu Aytek ise yaptığı açıklamasında, 'Kötü ve olmayacak bir gol yedik. İkinci yarı istediğimiz gibi başladık. İki gol üst üste kaçırdık. 70 dakika sahada futbol vardı. Sonrasında ne olduğunun kararını size bırakıyorum' dedi.

Editör: HABER MERKEZİ