Bank Asya 1. Lig'de deplasmanda Adanaspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un kulüp basın sözcüsü Şükrü Cevahir, rakipleri karşısında kazanabilecek güce sahip olduklarını söyledi.

Cevahir yaptığı açıklamada, ligin ilk iki haftasında 4 puan aldıklarını dile getirerek, ''Eksiklerimiz olmasına rağmen alınan 4 puan iyi. Her geçen haftanın bizim için çok daha iyi olacağını biliyoruz. Takım olarak moral motivasyonumuz üst seviyede. Camiada sağladığımız bütünlük, gelecek haftalarda eksiklerimizi giderdikten sonra çok daha iyi işler yapmamızı sağlayacak'' dedi.

Ligin 3. haftasında Adanaspor ile deplasmanda karşılaşacaklarını ifade eden Cevahir, ''Maç rakibimizin cezası nedeniyle Gaziantep'te oynanacak. Bunun her iki takım için avantaj veya dezavantaj olacağını düşünmüyorum. Hedefleri olan takım, her maçtan puan almak zorunda. Bunun için her iki takımın kazanmak için mücadele edeceği bir karşılaşma olacak. Biz de Adanaspor karşısında kazanabilecek güce sahibiz'' diye konuştu.

Bank Asya 1. Lig'deki güç dengesinin bu yıl birbirine daha yakın olduğunu kaydeden Cevahir, şöyle devam etti: ''Bu yıl hedefi olan takımların erken başarıya ulaşacağını sanmıyorum. Çekişmenin lig sonuna kadar süreceğini tahmin ediyorum. Geçmiş yıllardan çok daha zor bir lig izleyeceğiz. Atılan her golün, her puanın önemi her geçen hafta artacak. Bu da mücadeleyi ve çekişmeyi artıracak. Biz de bu yarış içerisinde lig sonuna kadar olup hedefimize ulaşmak için çaba harcayacağız.'' şeklinde açıklamada bulundu.

 

Editör: HABER MERKEZİ