Ç.Rizespor teknik direktörü Raşit Çetiner, 6 haftadır alınan mağlubiyetin üzerine alının deplasman galibiyetinin takımın moralini yükselttiğini ve artık devamının geleceğini söyledi.

Malatya maçında alınan 2–1’lik galibiyetin takımı ve kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Ç.Rizespor teknik direktörü Raşit Çetiner takımın buna ihtiyacı vardı diyerek” Bir başlangıç bekliyorduk. Bu Malatya maçında oldu. 6 haftadır alınan mağlubiyetler takım üzerinde ki stresi ve olumsuzluğu artırmıştı, Malatya maçı merhem gibi geldi” dedi.

İNANDIK KAZANDIK
Ç.Rizespor teknik direktörü Raşit Çetiner ligin bundan sonra kendileri için başladığını söyleyerek” İstediğimiz oyunu sahaya yansıtmaya başladık. Malatya maçında 5 dakika da yediğimiz golden sonra bir ara futbolcularım yine strese girmeye başladılar. Kendilerine hiç mağlup olmadınız mı, mağlup olduktan sonra maç çevirmediniz mi dedim. Futbolunuzu oynayın dedim ve gerçek futbolumuzu sahaya yansıttılar” dedi.

TAKIM GÜVEN KAZANDI
Malatya galibiyetinin kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen teknik direktör Raşit Çetiner ligin ilk yarısında Malatyaspor a 1–0 yenildiklerini söyleyerek” Bu maç bir ölçüde rövanş oldu. Ama bizim için bu maç ayrı bir değer kazandı. Takimin kendine olan güvenini kazanması. 2 haftadır takımla birlikteyim ve takım gerçek futbolunu sergilemeye başladı. Bir yerde patlayacaktık. Malatya da patladık ve futbolcularımı kutluyorum” dedi.

GALİBİYETİ UNUTMUŞLARDI
Ç.Rizespor teknik direktörü Raşit Çetiner, ligin ikinci yarısında takım 5 hafta üst üste yenildi. Bu takımın en büyük ihtiyacı bir galibiyet ti. Malatya maçında alınan galibiyet takımı moral olarak yükseltti. Önümüzde 11 hafta daha var. İnanıyorum ki Rizespor bundan sonra ki maçlarında daha kaliteli bir futbol sergileyerek hak ettiği yere gelecektir. Taraftarın artık bundan sonra takımın yanında daha çok olması gerekiyor. Taraftar bu takıma güvensin” dedi.

KARABÜK MAÇINA EKSİKSİZ ÇIKACAĞIZ
Ç.Rizespor teknik direktörü Raşit Çetiner, Malatya galibiyeti sonrası futbolcuların morallerinin yerine geldiğini söyleyerek ”Malatya ya 4 eksik ile gitmiştik. Önümüzde hafta oynayacağımız Karabük maçı var. Karabük maçına Sedat dışında eksiksiz çıkacağız. Aldığımız bu moral ile tüm maçlarımıza galibiyet için çıkarak hak ettiğimiz yere geleceğiz. Takım hedeften ne kadar uzak görünse de bu takım hedefe varacaktır” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ