Dilek ASLAN

Rize 1.Amatör Küme Büyükler ligin de 6 haftada namaglup unvanını Kalecikspor’a attığı 8 golle koruyan, Çaykurspor’da yüzler gülüyor. Çaykurspor ligin birinci devresini lider olarak kapatmak istiyor.

Ligde oynadığı maçlarda henüz hiç mağlup olmayan, ligi 5 galibiyet ve bir beraberlikle lider olarak devam ettiren Çaykurspor 22 golle, İyidere spor’dan sonra en çok gol atan ve kalesinde en az gol gören takım olarak liderliğini devam ettirmekte ideali.

10 takımından oluşan 1.Amatör küme büyükler liginde lider Çaykurspor’un ardından, İyidere spor ikinci, Fındıklı spor üçüncü olarak oynadıkları bol gollü ve kaliteli oyunları ile göz doldurup, taraftarları tribünlere taşıyorlar.
 


Çaykurspor Teknik Direktörü Ahmet Özkaya,” 1.Küme Büyükler A Grubundaki 10 takımımızla ligin başından bu yana takımlarımız büyük bir saygı, sevgi ve spora yakışır dayanışma içersinde maçlarımızı tamamlıyoruz. Amacımız alt yapımızdan Türk futboluna ve Ligde şehrimizi temsil eden Ç.Rizespor’umuza önemli futbolcular yetiştirmektir. Çalışmalarımız da bizlerin her zaman yanında olan ve maddi ve manevi destek sağlayan, Çaykurspor Kulübü Başkanı ve Yönetimine teşekkür ediyoruz.” dedi.



Editör: HABER MERKEZİ