Dilek ASLAN

Avrupa Judo Şampiyonu olan Çaykurspor Kulübüne Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı, Judo ve Kuraş Federasyonu başta olmak üzere, çeşitli siyası partilerin Milletvekilleri, çeşitli spor federasyonları, birçok spor dünyası yöneticilerinden tebriklerin yanında, kulüp başkanı Yüce’yi ziyaretlerde devam ediyor.

Çaykurspor Kulübü Judo takımının bu başarısının ardından, Rize Valisi Kasım Esen, Ak Parti Rize Milletvekili Dr. Lütfi Çırakoğlu, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı A.İhsan Öksüz, Kulüp Başkanı Ekrem Yüce ve sporcularını ziyaret ederek, bu başarılarından dolayı kutladılar.
 


Ziyarette konuşan, Ak Parti Rize Milletvekili Dr. Lütfi Çırakoğlu,” Bu başarı hepimizi gururlandırmıştır. Cumhuriyetimizin 85 yılını kutlama tarihinde olması sevincimiz kat kat artırmıştır. Sporcularımız Türk gibi güçlü sözünü bir kez daha Avrupa’ya göstermiştir. Çaykurspor kulübümüzün hentbol takımı da geçen yıl süper ligde şampiyon olmuştu. Hentbolcularımızın Ankara’daki bir maçına giderek onları bu başarılarından dolayı kutlamıştım. Şimdide judocularımızı kutluyorum. Çaykurspormuzun diğer branşlarda da bu başarılarını sürdürmesini diliyor, kulüp başkanı Sayın Yüce ve tüm sporcularımız tebrik esiyorum.”diye konuştu.

Çaykurspor Kulübü Başkanı Ekrem Yüce, Sayın Milletvekilimiz, Sayın Valimiz, Sayın Gençlik ve Spor Genel Müdürümüz ve bu başarımızdan dolayı bizleri ziyaret ederek, telefon ve mesajları ile tebrik eden tüm yöneticilerimize, spor adamlarımıza ve kulüplerimize şahsım ve sporcularım adına teşekkür ediyorum. Artık dünyada bir prestij sporu olan ve her geçen gün önemini artıran judodaki bu başarımızı inşallah ileriki tarihlerde Dünya şampiyonları çıkartarak devam ettireceğiz. Ülkemize ve Rize’mize 6 branşta faaliyet gösterdiğimiz spor müsabakalarında yine böyle ülkemizin bayrağını göndere çektiren, istiklal marşımızı dinlettiren dereceler almaya devam edeceğiz.”dedi.



Editör: HABER MERKEZİ