Türkiye Judo ve Kuraş Federasyonu tarafından Tekirdağ’da düzenlenen Gençler Judo şampiyonasında Çaykurspor Kulübü Judo takımı iki üçüncülük elde etti.

Bu arada yine İlimiz takımlarından olan Rize Gençlik ve Spor Takımı bayan sporcularından Seda Kazdal 78 kg. Türkiye Birincisi olarak şehrimize altın madalya kazandırdı.

Gençler Türkiye Judo Şampiyonluğu 29 Şubat 2 Mart tarihleri arasında Tekirdağ ilinde yapıldı. Rize’nin kurtuluş tarihinde Judo ve Kuraş federasyonunun düzenlemiş olduğu Gençler Şampiyonasında ilimize üç madalya kazandıran, Rize Genclik ve Spor Takımı sporcusu Seda Kazdal, Çaykurspor kulübü Sporcuları Ecrin Karanı Sandalcı ve Vehbi Özdemir’in şampiyonlukları Rize’de büyük sevinçle karşılandı.

Çaykurspor Kulübü Judo Takımı sporcularından Ecrin Karanı Sandalcı 100 kg. Türkiye üçüncüsü, yine Çaykurspor kulübü judo sporcularından Vehbi Özdemir’de 100 kg. grubunda Türkiye üçüncülüğünü elde etmiş oldular. Çaykurspor Kulübü Judo Antröneri Ramazan Öztürk ve Takım Sorumlusu Ramazan Mutlu; Bu başarılarımızla yetinmiyoruz, gelecek ay ve yıllarda, Türkiye Şampiyonları çıkarmak için çalışıyoruz. Kulüp ve takım olarak bizlere her zaman cesaret ve destek veren, onun iş disiplini ile yetişen Çaykurspor Kulübü Başkanımız Sayın Ekrem YÜCE ve yönetimine daha önemli şampiyonluklar kazandırmaya söz veriyoruz.”dediler.

Editör: HABER MERKEZİ