Dilek ASLAN

Avrupa Kulüpler Kupası Şampiyonluğuna katılmak üzere Estonya’nın, Tallin şehrine giden, Çaykurspor kulübü Judo takımında 20 sporcu bulunuyor. 


Avrupa Judo Federasyonunun 2008 yılı faaliyet programında yer alan, Avrupa Kulüpler kupası karşılaşmalarına katılan Çaykurspor kulübü hareket öncesi Kulüp Başkanı Ekrem Yüce’yi ziyaret etti.

Çaykurspor Kulübü Başkanı Ekrem Yüce,” Kulübümüz ve Rize’mizi temsil için Avrupa Kulüpler Kupası yarışmalarına katılmak üzere, Estonya’ya giden sporcularımızın yarışmalar sonucunda hepimiz sevindirecek derecelerle yurdumuza ve şehrimize döneceklerine inanıyorum. Tüm sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum. Çok iyi sonuç ve dereceler ile kulübümüze önemli başarılar kazandırarak Estonya’nın, Talli şehrinden birinciliklerle geleceklerine inancım sonsuzdur. Şimdiden hepsini kutluyorum.” diye konuştu.

Çaykurspor’un Estonya’nın, Talli şehrinde yapılacak olan EJU yarışmaları kafilesine, 20 sporcu ile birlikte, Kulüp Tesisler Müdürü Mahir Biberoğlu, Genel Kaptan Ziya Aksoy, Antrenör Ramazan Öztürk ve Masör Sinan Tezcan eşlik etmektedir.



Editör: HABER MERKEZİ