Kastamonu ilinde yapılan Türkiye Yıldızlar Judo Şampiyonasında, Çaykurspor kulübü sporcularından 66 kg. Mehmet Remzi Kasap Türkiye birincisi olarak kulübüne altın madalya kazandırdı.

47 İl ve 568 sporcunun katıldığı Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında, yine Çaykurspor kulübü sporcularından 38 kg. Latif Kopuz ve 42 Kg. Emre URYAN 5’cılık elde ederek kulüplerine madalya kazandırdılar. 4 Minderde yapılan müsabakalarda 40 hakem, 46 idareci ve 61 antrenör görev yaptı.

Kastamonu Valisi, Belediye Başkanı, Kastamonu Üniversitesi Rektörü ve Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürü ve birçok davetlinin izlediği yarışmalara katılan Türkiye Güreş Ve Kuraş Federasyonu Başkanı Fatih Uysal; Kastamonu ilinde çok büyük bir başarı ve kardeşlik içersinde yapılan yarışmalar katılan tüm protokol ve Kastamonu halkına ve sporcularına teşekkür ederek teker teker kutladı.

Çaykurspor Kulübü Judo Antrenörü Ramazan Öztürk, ” Bizleri bu yarışmaya hazırlayan ve her türlü maddi ve manevi imkân tanıyan, Çaykurspor Kulübümüz ve Rize İl Gençlik ve Spor Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Çaykurspor Kulübü Başkanımız Sayın Ekrem Yüce başta olmak üzere, İl Gençlik ve Spor Müdürümüz Ömer Yılmaz ve Çaykurspor Judo Sorumlumuz Ömer Bolat yöneticilerimize ilerleyen aylarda Uluslararası madalyalar kazandıracağımız müjdesini veriyorum. Kastamonu’da 568 gibi çok kalabalık sporcuların katıldığı bu yarışmada Çaykurspor oyuncumuzla, birincilik, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz takımı oyuncularımız kilolarında ikincilik ve üçüncülük elde etmiş olduk. Bu önemli bir başarıdır. Oldukça çekişmeli geçen bu seneki yarışmalarda iki kulübümüzde Judo ve Kuraş federasyonumuz tarafından taktır edilmiştir.” diye konuştu.

BAYRAM ALİ KAVALCI

Editör: HABER MERKEZİ