Dilek ASLAN

Lige kötü başlangıç yaparak taraftarını üzen Hentbol süper lig temsilcisi Çaykurspor, hafta sonu İzmir’de karşılaşacağı İzmir Büyükşehir Belediyesi maçı hazırlıklarına başladı.

Yüksek tempo ile başlatılan antrenman 3 gün sürecek. 25 Eylül Perşembe günü ise maça gidecek kafilenin Rize’den ayrılması bekleniyor. Antrenör Yakup Durmuş ve yardımcısı Oğuzhan Bekar yönetiminde sürdürülen antrenmanlar da sporcuların hırslı oldukları gözlendi. Takım kadrosunun geniş tutulması ve güçlendirilmesi için transfer çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Antrenör Yakup Durmuş süper lige yeni çıktıklarını ilk müsabakalarda sporcuların bunun heyecanına kapıldıklarını söyledi. Hafta sonu ligin en güçlü ekiplerinden İzmir Büyükşehir Belediyesi ile yapacakları karşılaşmanın hazırlıklarına yüksek tempo ile başladıklarını vurgulayan deneyimli çalıştırıcı Durmuş “ Bu yıl hedefimiz süper ligde iyi mücadele ederek ligi orta sıralarda bitirmek. Önümüzde uzun bir süreç var. Bu arada transfer çalışmalarımız devam ediyor. Takıma güç katacak sporcular var görüşmelerimiz bu sporcularla devam ediyor. En kısa süre içerisinde birkaç takviye ile takımımız gücünü artıracak” dedi.

Öte yandan İzmir kafilesinde Artvin Ormanspor ile müsabakasında mücadele eden sporcuların tamamının yer alması bekleniyor.

Editör: HABER MERKEZİ