Kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, yaptığı açıklamada, teknik direktör Hüseyin Kalpar'ın sunduğu rapor doğrultusunda dış transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, 'Hocamızın bize sunduğu geniş bir liste var. Bu liste doğrultusunda görüştüğümüz isimler var. Murat Hacıoğlu ve Aytek Aşıkoğlu da görüştüğümüz isimlerin başında geliyordu. Her ikisi ile anlaşmaya vardık. Bu Oyuncularla İstanbul'daki irtibat büromuzda birer yıllık resmi sözleşme imzaladık' dedi.

Aytek ve Murat'ın tecrübeli Oyuncular olduğunu ifade eden Ferah, 'Her iki Oyuncu da kendini ispatlamış isimler. Süper lig hedefimizde bize ciddi katkı sağlayacaklarına inanıyoruz. Murat'ın aynı zamanda Rizeli olması takım açısından çok önemli. Murat'ı daha önce de kadroya katmak istemiştik. Nasip bu yılmış. İnşallah onun da katkıları ile Süper Lig'e yeniden yükseliriz' diye konuştu.

Murat Hacıoğlu, geçen yıl Altay forması ile 27 maçta 2 bin 263 dakika sahada kalırken, 5 gol atmayı başardı. Aytek ise 21 maçta bin 813 dakika görev aldı, takımı adına 2 gol kaydetti.

Editör: HABER MERKEZİ