Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır yaptığı açıklamada “Oğulcan savaşta cepheyi terk edip gitti” ifadesini kullandı.

Çaykur Rizespor Süper Lig’in 29. Haftasında evinde Denizlispor’u konuk ediyor. Maç öncesi ÇAYHABER’e konuşan basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, ligde haftanın durumunu da göz önüne alarak bu maçı kazanmaları gerektiğini belirtti.

Bakır açıklamalarında şu ifadeleri kullandı: “Bu akşam Denizlispor’u mağlup etmemiz gerekiyor. Aradaki puan farkının açılmaması adına önemli bir maç olacak. Denizlispor 31 puana sahip. Haftanın durumuna baktığımızda alacağımız bir galibiyet bize biraz daha moral verecektir. Denizlispor çıkışta olan bir takım. Geçen hafta farklı kaybettiler ama o maça bakmamak lazım. İnşallah takımımız güzel skorla maçı kazanacak. Umudumuz bu yönde.”

Oğulcan savaşta cepheyi terk etti;
Bakır, yaptığı açıklamada, geçtiğimiz günlerde sözleşmesini fesih ederek takımdan ayrılan Oğulcan Çağlayan hakkında konuştu.

Bakır açıklamasına şu şekilde devam etti: “Kadro açısında sıkıntılarımız var. Gökhan, Umar, Abarhoun aramızda yok. Oğulcan ile problemli bir süreç yaşadık. Oğulcan, ligin bitimine 6 hafta kala, takım küme düşme potasındayken cepheyi terk etti gitti. Kadro genişliği olarak problemli bir durumdaydık. “

Editör: HABER MERKEZİ