İslampaşa mahallesi Yenişehir stadyumu bitişiğinde olan istasyon satış işlemlerine başladı. Ç.Rizespor tarafından işletilen akaryakıt istasyonu sayesinde gelir elde edecek olan kulüp bu sayede kalıcı gelirlere kavuşacak.

Sporsever halkımız tarafından çok beğenilen oluşuma Başkan Bakırcı’da destek veriyor. Eşiyle beraber aracına bu istasyondan yakıt alan Belediye Başkanı Halil Bakırcı şunları söyledi; “Rizespor adına mutluluk verici bir gelişme olduğunu düşünüyorum. Bu tür kurumlar ve kulüplerin belli bir şekilde sabit bir gelirleri olması gerekiyor. Sürekli yöneticilerin para vermesiyle olacak iş değil. Rize Belediyesinin,  özellikle Valiliğimizin, Rize Yatırım A.Ş değerli hemşerimiz Aydın Doğan bey’in katkılarıyla Rizespor’umuz iki adet akaryakıt istasyonu kazanmıştır. Bunların bir tanesi açılmış olup hizmete başlamıştır. Açılışı töreni Ordu maçı öncesi uygun bir saatte yapılacaktır. Halkımızın geliri Rizespor’a ait akaryakıt istasyonunu kullanarak takımlarına destek olması gerektiğini vurgulamak istiyorum.

Şirketlerin, kurum ve kuruluşların Rizespor’umuza ait akaryakıt istasyonunu tercih etmelerini arzu ediyorum. Kendimde arabamın akaryakıtını artık buradan alacağım. İstasyonumuzun Rizespor’umuza ve tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum’ dedi. 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ