Bank Asya 1. Lig'de play-off yarışı dışında kalan Çaykur Rizespor'un kulüp başkanı Halim Mete, Çaykur Rizespor'u gelecek yıl hak ettiği yere taşıyacak takımı oluşturmak için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Mete, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yönetim kurulu olarak İstanbul'da bir araya gelerek bu yıl yaşanan gelişmelerin değerlendirildiği bir toplantı yaptıklarını belirtti.

Toplantıda gelecek yıl için yapılacak çalışmaların da tartışıldığını ve bu konuda önemli kararların alındığını ifade eden Mete, ''Gelecek yıl her şeyi ile çok kaliteli bir ekip oluşturacağız. Bunun için teknik direktörümüz Raşit Çetiner'in isteği doğrultusunda transfer çalışmalarımıza yön vereceğiz. Çaykur Rizespor'u hak ettiği yere taşıyacak takımı oluşturmak için çalışmalarımıza başladık. Bundan kimsenin endişesi olmasın'' diye konuştu.

Ligi Karşıyaka maçı ile tamamlayacaklarını kaydeden Mete, ''Karşıyaka maçı her iki takım için prestijden öteye geçmeyecek. Ancak en azından sezon boyunca mutlu edemediğimiz taraftarımıza galibiyet ile veda etmek istiyoruz. Bunun için elimizden geleni yapıp kazanmak için oynayacağız'' dedi. (Sporx)

Editör: HABER MERKEZİ