BAYRAM ALİ KAVALCI

Çaykurspor Kulübü Judo Takımı Samsun 19 Mayıs Spor Kompleksi, Atatürk Spor Salonunda gerçekleşen ”büyükler Türkiye judo şampiyonluğu” yarışmalarında 90 kg. Sporcusu Burhan Koçan Türkiye 3’cüsü oldu. 37 İlden 400 sporcunun katıldığı Şampiyonaya; Çaykurspor Kulübü Türkiye Üçüncülüğünün yanında; +100Kg.da Ecrin Karanı Sandalcı ile 5’ıncılık, yine 60kg.Sporcusu Hasret Yavuz ile de Türkiye 7’ciliği başarılarını elde etmiş oldu.

Çaykurspor’dan 10 Sporcunun katıldığı Şampiyona sonrası konuşan; Çaykurspor Kulübü Judo Takımı Antrenörü Ramazan Öztürk,” 12–13 Aralık tarihleri arasında Samsun’da gerçekleşen, Büyükler Türkiye Judo Şampiyonasına ülke genelinde 400 sporcu katılmıştır. Bu yoğun katılıma rağmen bir üçüncülük, bir beşincilik ve de yedicilik elde ederek, Kulübümüz ve Rize’mizi en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyorum. Oyuncularımız geçmişte önemli dereceleri bulunan rakip sporculara karşı başarılı performans sergilemişlerdir. Hepsini tebrik ediyorum. Bizlere bu yarışmalarda maddi ve manevi kolaylıklar tanıyan; Çaykurspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ekrem Yüce’ye, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Ömer YILMAZ ve Judo ve Kuraş Federasyonumuza teşekkür ediyoruz. Daha büyük başarılarımız esas bundan sonra gelecektir.” dedi.

Türkiye Büyükler Judo Şampiyonasına; Judo ve Kuraş Federasyonu Başkanı Fatih UYSAL ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Samsun B.Şehir Belediye Başkanı Y.Ziya Yılmaz ve 19 Mayıs Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan ile çok sayıda Judo sporunu sevenler katıldılar.

 

Editör: HABER MERKEZİ