Muğlaspor, daha önce Çayelispor forması giyen ve son olarak Yeşilova Belediyespor’da ter döken 24 yaşındaki sağ bek/sağ açık oyuncusu Tahsin Kul'u kadrosuna kattı.

Futbola 1461 Trabzon’da başlayıp Arsinspor, Çayelispor ve Yeşilova Belediyespor formalarını giyen Tahsin Kul, son üç sezondur istikrarlı olarak forma giydiği Bölgesel Amatör Lig'de 8 gol kaydetti.

Muğlaspor Futbol Şube Sorumlusu Güven Çınar'ın katıldığı imza töreniyle kendisini yeşil-beyazlı camiamıza bağlayan sözleşmeye imza atan Tahsin Kul; ''Muğlaspor’a imza attığım için çok mutluyum. İnşallah elimden gelen gayreti gösterip camiamızla birlikte büyük başarılara imza atarız. Bundan sonra tek hedefim Muğlaspor’a en üst seviyede faydalı olmak. Bu transferde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.'' ifadelerini kullandı.

Çınar ise; ''Tahsin, hücumcu özelliği bulunan istikrarlı bir sağ bek. Kendisinin bize faydalı olacağını düşünüyoruz. İyi bir takım oluşturma gayretindeyiz. Bu transfer inşallah iki taraf için de hayırlı olur'' dedi.

Editör: HABER MERKEZİ