Pandemi sürecinde oldukça zor günler geçiren ve geçtiğimiz sezon lige katılmayan Çayelispor, yeni sezonda kadrosunu sıfırdan kurmak için harekete geçti.

İlk olarak teknik sorumlu İsmail Hakkı Yazıcı ile anlaşan Çayelispor, Yardımcı Antrenör görevine Kadir Çorapçı, Kaleci Antrenörü görevine ise Dündar Oral’ı getirdi. Kulüp sosyal medya hesabından açıklanan transferlerde 6 isimle anlaşıldığı belirtildi.

- Osman Mertoğlu: Kariyerine Çaykur Rizespor altyapısından yetişerek başlayan Osman Mertoğlu; Pazarspor, Beylerbeyispor, Ümraniyespor, Yomraspor, Bartınspor gibi kulüplerde forma giymişti. Çayelispor tecrübeli oyuncu ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

- Melih Rahman Nişancı: Kariyerine Sarıyerspor’de başlayan ardından Eyüpspor, Sultanbeyli Belediyespor ve Orhangazispor’da forma giyen forvet oyuncusu Melih Rahman Nişancı ile anlaşma sağlandı.

- Halil Altıntaş: Çayelispor orta sahayı 24 yaşındaki Halil Altıntaş ile güçlendirdi. Halil Altıntaş geçen sezon Hereke Yıldız’da forma giymişti.

- İlhan Can Ünal: Sakaryaspor alt yapısında yetişen 27 yaşındaki İlhan Can Ünal, Akyazıspor, Ofspor, 1926 Bulancak takımlarında forma giymişti. 

- Muharrem Bostancı: 20 yaşındaki genç yetenek Çaykur Rizespor altyapısında yetişti ve sezon sonuna kadar anlaşma sağlandı.

- Macit Arabacı: Profesyonel liglerde 91 maça çıkmış 31 yaşındaki tecrübeli ortasaha oyuncusu Macit Arabacı ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.

Transferler heyecan yarattı

Çayelispor yeni sezon öncesi yaptığı transferleri sosyal medya hesabından art arda duyururken taraftarlar gönderilere tebrik ve başarı mesajlarıyla destek oldu.

Editör: HABER MERKEZİ