Çayelispor Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Şerifoğlu, yaklaşan olağan genel kurul toplantısı öncesi kulübün son durumu ile ilgili bilgiler verdi.

Başkan Şerifoğlu, “Kulübümüzün 2018 yılındaki olağan Genel Kurulunda yönetime talip çıkılmaması üzerine devamlılığın sağlana bilinmesi adına Çayeli’ndeki spor camiamızın da talepleri ile göreve soyunduk. Tüzüğümüz gereği 2 (iki) yıllık bir görev süresi için görev yapmak ve görev süremiz bittiğinde kulübümüzü Genel Kurula hazırlamak amacımızdır. Fakat PANDEMİ (covid-19) süreci yaşanmakta olduğundan Genel Kurulumuzu yapamama durumu hasıl olmuştur. Son gelişmeler sonucu İçişleri Bakanlığımız yayımladığı genelge ile spor kulüplerinin talepleri doğrultusunda izin verilmek suretiyle Genel Kurulumuzun yapılması sağlanacaktır”  dedi. 

FİNANSAL DESTEK OLMADAN ÇIKMAK ZOR!
Yönetim Kurulumuzun, görev süremiz için de sportif başarı sağlanması yönünde herhangi bir söz ve taahhütte bulunulmamıştır diyen Başkan Şerifoğlu, “Buna rağmen futbolda mücadele ettiğimiz T.F.F. BAL liginde iki sezonda da ligde kalınmıştır. Bu lige yüksek düzeyde finansal destek yaratılmadığı sürece T.F.F. 3. Lige terfi zordur. Bunu, Çayelispor ‘un 8 sezon lig serüveninde açıkça gördük. Bunun yanında görev süremiz içinde kulübümüzün kendine yetmesi için çeşitli çalışmalar yapılmıştır. Bu çalışmalarımız da kulüp logolu ürün satışlarımız Çayeli halkımız tarafından rağbet görmüştür. Bu faaliyetin devam ettirilmesi görüşündeyiz. Ayrıca, kulübümüzün kurumsallaşması için hazırlıklar yapılmaktadır. Bu konudaki kurumsal alt yapı çalışma faaliyetlerimizin ilk hedef tamamlanmış olup daha yapılacaklar vardır” dedi.

TEŞEKKÜR MESAJI
Şerifoğlu, “görev süremiz içinde Yönetim Kurulu Başkanı olarak ben ve Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımın ÇAYELİSPOR için canla başla çalıştığımızdan tüm Çayeli emin olsun. Süremiz içinde destek olan Çayeli Kaymakamımız Sayın Mehmet ÖZTÜRK, önceki dönem Belediye Başkanımız Sayın Atilla ESMEN, şimdiki Belediye Başkanımız İsmail Hakkı ÇİFTÇİ, İlçemiz Sivil Topluk kuruluşlarımızın Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurullarına, Çayeli Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kuruluna, ÇAYDEF Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kuruluna, Ankara Çayeliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kuruluna teşekkür eder şükranlarımızı sunarız. Yine kulübümüze dönemimizde sponsor olmuş tüm ÇAYELİ ‘lilelere de ayrı ayrı teşekkür eder şükranlarımızı sunarız” şeklinde açıklama yaptı.


 

Editör: HABER MERKEZİ