Rize Amatör 1. Liginde mücadele eden Çayelispor ligin bağlamasına 2 aydan fazla bir süre olmasına rağmen çalışmalara başladı.

Bu amaçla yönetim kurulu üyeleri teknik heyet ve futbolcular Kültür Merkezinde yemekli bir toplantıda bir araya geldiler.

 

 

 

Yemekte bir konuşma yapan Çayelispor Başkanı Mustafa Baltacı şunları söyledi: Çayeli’nde Çayelispor adına birlik beraberliği sağlamak için daha önce eski yöneticilerimiz ve futbolcularımız ile beraber olduk Allahımıza şükürler olsun bu birlik ve beraberliği sağladık. Bizim hedefimiz Allahın izniyle Çayelispor’umuzu 3.lige çıkarmaktır Rizede 3.ligde temsilcisimiz yok her birlikte el ele vereceğiz takımımızı 3.lige çıkaracağız. Ben ve arkadaşlarım buna yürekten inanıyoruz. Siz futbolcu kardeşlerimizinde yürekten inanmasını istiyorum. Bakın burada çok samimi bir şey söylüyorum eğer aranızda bu hedefe inanmayan bir arkadaşımız varsa bizim antrenmana çıkmasın. Allahın izniyle Çayelispor’u Çayeli’nde dışarıda yaşayan hemşerilimiz ile birlikte Rize’nin en güzel ilçesi olan Çayeli’nin takımı Çayelispor’u 3. lige çıkarmak istiyoruz. Çayelispor’umuza sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızda ciddi anlamda destek veriyorlar. Onlarda Çayelispor’u hak ettiği yer olan 3.lige çıkmasını istiyorlar. Dedikten sonra sözlerini şöyle tamamladı. Çayelisor elinizden ne geliyorsa % 80 performans istemiyorum % 100 performans istiyorum. Çayelispor 3.lig çıkarın bizden de ne isteseniz isteyin. Rize’nin 3.ligde temsilcisi olacağız hedefimiz bu. Bu akşam burada bu güzelliği oluşturduğunuzdan dolayı hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın.

 

Daha sonra söz alan Çayelispor As Başkanı Hasan Yavuz Bakır’da futbolculara hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi: Çayeli’nde insanlar inanırlarsa şayet bu takım 3.lige çıkar sizlere olan bakışları çok farklı olacaktır. Bizler de Çayelispor’u 3. lige çıkarmak için her şeyi yapmaya çalışacağız. Bu organizasyona bizlerde katkı sağlayacağız sonuçta her şey sahada sizlerde bitiyor. Ben şimdiden sizlere başarılar diliyorum. Allah sakatlık vermesin sonunda şampiyonluğu hep beraber kutlarız.

Daha sonra takıma yeni transfer olan çeşitli takımlarda profesyonel olarak futbol oynayan 6 oyuncu ve takımdaki mevcut oyuncular kendilerini tanıttılar.


Daha sonra tekrar söz alan Başkan Mustafa Baltacı şunları söyledi: Yeni transferle takımımız daha günlendirdik. Takımızın kurumsallaşması için çeşitli çalışmalar yapmaktayız. Bu amaçla takımızın şu an 3 takım forması hazır bunun devamı gelecek. Ramazan ayının gelmesinden dolayı stadyumumuzda ışıklandırma çalışması yaparak akşam idmanları yapacağız. Belki ligin başlamasına kısa bir süre kala veya ramazan ayının ortalarında takımızı Palandöken’e kampa götüreceğiz. Lig başladığında lige renk katan hedefi olan bir takımı bütün sporseverlere izlettireceğiz.

Çok samimi bir havada geçen yemek hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sonra erdi.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ