ÇAYELİSPOR : M.Cengiz ***, İsmail **, Faik **, Zafer **, Hüseyin , Efnan *, Muharrem *, Cihan **, Fatih *(Dk. 40 Ekrem*)(Dk. 73 Samet *), M.Emin ** , Hayrettin *(Dk. 60 Serhat ?)

Kırmızı Kart : Dk.88 Serhat

KALECİKSPOR : Faruk ***, Kemal ***, Akif ***, Nuri ***, İrfan **, Ufuk **, Gökhan ** , Cengiz*** , Okan **(Dk.65 Cemal **), Kaşif ***, Eser **,

 

Maça tutuk başlayan Yeşil-Beyazlılar rakibine bir türlü üstünlük kuramadı. İki takımda bir çok gol pozisyonuna girmesine rağmen maçtan gol sesi çıkmaması maçı izlemeye gelen taraftarların gol bakımından kısır bir maç izlemesine sebep oldu. Takımlar buldukları yüzde yüzlük gol pozisyonlarını gole çeviremedi. Son dakikalarda Çayelispor gol için bastırsa da gol ü bulamadı ve sahadan bir puanla ayrılmak zorunda kaldı. Çayelispor da beklenmeyen bu puan kaybı tepkilere yol açarken futbolcuların kendilerini toparlamaları gerektiği kanısında birleşildi. Çayelispor cephesinde takıma takviye yapılması tekrar gündeme geldi. Ocak ayında takıma takviye yapılmaması durumunda sonraki maçlarda sıkıntılar çekileceği görüşleri ortaya atıldı.

Haber : Abdul Kerim SARI

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Editör: HABER MERKEZİ