Rize Amatör Ligi B grubunun açık ara lideri Çayelispor 13 Şubat Cumartesi  saat 13.00’da Pazarspor’u Çayeli’nde konuk ediyor. Aynı şekilde Çayelispor’un U16 takımı da 13 Şubat Cumartesi  saat 11.00’da Çayeli Şehir stadında Ardeşenspor ile karşılaşacak.

Rize  Amatör Ligi Grup maçlarında son 4 haftaya girilirken B Grubunun lideri Çayelispor en yakın rakibi olan Filizçayspor’un 11 puan önünde yer alıyor. Çayelispor rakiplerini önemseyerek çıktığı her maçta oynadığı güzel futbol ve aldığı sonuçlarla Rize Amatör Ligi’nde bir yıldız gibi parlamaya devam ediyor. Çayelili sporseverler Ç.Rizespor’un aldığı olumsuz sonuçları verdiği üzüntüyü yaşarken diğer yandan takımlarının aldığı sonuçlarla gurur duyuyorlar.  

Çayelispor’un A takımı başarılı sonuçlar alırken geleceğin yıldızları alt yapıda yer alan oyuncularda ağabeyleri gibi aldıkları başarılı sonuçlarla dikkat çekiyorlar.  

Çayelispor’un U16 kategorisinde yer alan takımı oynadığı 3 maçta 2 galibiyet elde etti. Sadece Çaykur Rizespor’a yenilen takım 13 Şubat Cumartesi  saat 11.00’da Çayeli Şehir stadında Ardeşenspor ile karşılaşacak. Lig sonunda grupta ilk ikiye giren takım’ın bir üst tura çıkacağı ligde Çayelispor 2. sırada yer alıyor.  

Çayelispor kulübünden yapılan açıklamada  13 Şubat Cumartesi  Çayeli Şehir Stadyumunda saat 11.00’da U16 takımımızın oynayacağı Ardeşenspor maçına ve saat 13.00’da A takımımızın karışılacağı Pazarspor maçına tüm taraftarımızı bekliyoruz. Denildi.

Editör: HABER MERKEZİ