Çayeli Şehir Stadında oynanan karşılaşmanın ilk yarısında Çayelispor sergilediği güzel futbol 40. dakikada Ali Palaç’ın ve 45. dakikada Mustafa Keleşoğlu’nun golleri ile süsledi. İlk yarının bitmesine saniyeler kala Çayelispor defansında oynayan Erdi Çolak’ın hatalı geri pası vermesinden dolayı Kalespor 45+ da Murat ile ilk gölünü attı.

Karşılaşmanın 2. yarısında maçın hakeminin yanlış kararları tepki çekti. Karşılaşmanın 70. dakikasında ise Çayelispor’dan Fatih sahneye çıktı takımını 3–1 öne geçirdi. Daha sonra ise Kalespor’dan Yıldıray 80. dakikada durumu 3-2’ye getirdi. Karşılaşmanın geri dakikalarında ise oyuna tekrar ağırlığını koyan Çayeli 88. dakikada Ali Palaç ve 90+3 te ise Kadir Cevahir attığı gölle perdeyi kapatan isim oldu.

 

Çayelispor: M.Cengiz ** Zafer ** İsmail *** Erdi ** (Muhammet *) Gürcan ** Fatih *** Muharrem ** (Hayrettin ?) Ali *** Kadir ** M.Emin ** Mustafa ** (M.Akif *)

Kalespor : Ramazan * Ferat * Cengiz ** Yıldıray ** Onur * Serkan * Ahmet * Murat ** Abdurrahman * Volkan ** Ertan *

Goller : Ali Palaç (dk. 40, dk.88) Mustafa (dk. 45) Fatih (dk.70) Kadir (dk. 90+3) Çayelispor, Murat (dk.45) Yıldıray (dk.80) Kalespor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ