Çayelispor kulübü başkanı Mustafa Baltacı ve kulüp yöneticileriyle birlikte Çayeli Bakır İşletmeleri (ÇBİ) ne ziyarette bulundu.

Çayeli Bakır İşletmelerine gelişinde ÇBİ Genel Müdürü Damıen Marante, ÇBİ Güvelik Müdürü Yavuz Altay ve ÇBİ İnsan Kaynakları Müdürü Zehra Marangoz tarafından karşılandı. Görüşmede Çayeli Bakır İşletmelerinin Çayelispor’a destek anlamında neler yapabileceği görüşüldü.
 

 
2008 yılında spor okullarındaki gençlerin malzemeleri konusunda destek olduklarını belirten ÇBİ Genel Müdürü Damıen Marante, “yapacağımız yönetim kurulu toplantısında 2009 yılında Çayelispor için neler yapabileceğimizi görüşeceğiz. Çayelispor’a bizlerde elimizden geldiğince katkıda bulunmak istiyoruz” dedi.
 
 

İlçemizin gurur kaynağı olan Çayeli Bakır İşletmelerinin spor alanında yaptığı desteklerden dolayı memnun kaldığını belirten Çayelispor kulübü başkanı Mustafa Baltacı, “ yapmış olduğuz görüşme Çayelispor için çok faydalı geçtiğini düşünüyorum” dedi.
 
Görüşmenin sonunda Çayelispor Başkanı Mustafa Baltacı isimleri yazılı olan 53 numaralı Çayelispor formalarını ÇBİ Genel Müdürü Damıen Marante ve ÇBİ Güvelik Müdürü Yavuz Altay'a verdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
Editör: HABER MERKEZİ