Rize amatör ligi büyükler kategorisi B Grubunda 2. haftanın ilk maçında erken denilebilecek saatte (saat 10’da) zaman zaman sağanak yağış altında oynanan maçta Rize Belediyespor ile Çayelispor Rize Ekrem Orhon Stadında karşılaştı.

Maça çok hızlı başlayan Çayelispor geliştirdiği ataklarla gol bulmaya çalıştı ise de bir türlü istenilen golü bulamadı. Duran top organizasyonlarında ileri çıkan kaptan Gürcan takımının ilk golünü attı. İlk yarı Çayelispor’un 1–0 sıfır üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarının başlaması ile ev sahibi takım Rize Belediyespor beraberlik golü için ataklar gelişti. Oyunun ilerleyen dakikalarında Çayelispor tekrar oyunda üstünlüğü ele aldı. Geliştirdiği ataklarla 2. gole ulaşmaya çalışırken Kerimin geliştirdiği atakla kazanılan penaltıyı Kaptan Gürcan gole çevirdi. Çayelispor 2 farklı üstünlüğü yakaladıktan sonra orta sahada ve savunmada boşluklar oluşturmaya başladı. Bu boşluklardan meydana gelen savunma hatasından iyi yararlanan Rize Belediyespor’lu oyuncular golü bularak aradaki farkı 1’e indirdiler.

Yenilen bu golden sonra Çayelispor tekrar ataklar geliştirmeye başladı. Bu ataklardan bir tanesinde Fatih Uzunsakal klâs hareketlerle ceza sahasına girerek usta bir vuruşla takımını 3–1 öne geçirdi. Maçta başka gol olmayınca Çayelispor ilk maçında olduğu gibi ikinci maçta da rakibini 3–1 lik skorla yenerek. Puanını 6 ya çıkarmış oldu.

BAŞKAN BALTACI MAÇI 3G İLE TAKİP ETTİ

Ailevi işlerinden dolayı İstanbul’da bulunan Çayelispor Kulübü Başkanı Mustafa Baltacı maç esnasında kulüp Asbaşkanı Diş Hekimi Hasan Kamil’den sürekli bilgile aldı. Hatta Çayelispor’un kazandığı ve Gürcan’ın golle sonuçlandırdığı penaltıyı 3G ile canlı olarak izledi. Maç bitiminde soyunma odasına giden Asbaşkanı Diş Hekimi Hasan Kamil futbolcuları tebrik ettikten sonra oradan telefonla tekrar Başkan Baltacıyı telefonla aradı. Mustafa Baltacı futbolcuları başarılarından dolayı tebrik etti. 


 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ