Geçtiğimiz günlerde yapılan olağan üstü kongre sonrası başkanlığa aday çıkmayınca Çayelispor Başkanı Yusuf Ziya Şerifoğlu ve Yönetimi istifa etti.

Çayelispor Cem Ketenci Tesisleri’nde düzenlenen toplantı sonrası yönetim kurulu istifa kararı aldı.

Yönetim kurulu imzalı yapılan yazılı açıklamada;

1 Temmuz 2018 tarihinde yönetim kurulumuzla birlikte devralmış olduğumuz kulübümüzü en iyi şekilde yönetmek için elimizden gelen mücadeleyi ortaya koyduk. Haziran 2018 tarihinde olağan genel kurulda zor şartlarda, gönüllü arkadaşlarımızla birlikte bu önemli göreve talip olduk. 2018-2019 sezonu TFF Bölgesel Amatör Liginde kulübümüzü tüm olumsuzluklara rağmen temsil ettik. Takımımız önümüzdeki sezonda Bölgesel Amatör Lig de yeniden mücadele etme hakkı kazandı.

Bu süreçte ilçemiz ve ilçemiz dışına çıkarak Çayelililerin desteklerini istedik. Bu kapsamda bizlere destek olan Çayeli ilçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Öztürk beye, önceki dönem belediye başkanımız Sayın Dr. Atilla Esmen beye, Çayelili iş adamlarına, Çayeli esnaflarına şükranlarımızı arz ederiz.

Ben ve yönetim kurulu üyelerimiz kulübümüzün finansal yükünü kaldıracak maddi gücü olmadığını ayrıca belirtmek isteriz. Bu anlamda kulübümüzün önünü açmak, yeniden şekillendirme anlamında 30 Haziran 2019 tarihinde olağan üstü genel kurulda yönetim değişikliği istememize rağmen yönetime talip çıkmamıştır.

Belediye Başkanımız Sayın İsmail Hakkı Çitçi Bey seçildikten sonra her platformda belirmiş olduğu ve olağan üstü kongremizde de yinelediği destek beyanları bizleri gelecek ile ilgili bir nebze olsun umutlandırmıştı. Belediye başkanımızın geçtiğimiz günlerde çıkmış olduğu televizyon programında Çayelispor Başkanı Yusuf Ziya Şerifoğlu olduğu sürece yardımcı olamayacağını beyan etmiştir. Belediye desteksiz bir yönetimin görevde olmaması gerektiğini düşünerek Başkan ve yönetim olarak istifa kararı aldık. Yakın zamanda başlayacak TFF Bölgesel amatör ligi başvuru süreci öncesi kulübümüzün geleceği adına istifa ediyoruz.

Kulümüzün geleceği adına Belediye Başkanımız Sayın İsmail Hakkı Çiftçi beyin yeni seçilecek olan başkan ve yönetiminin belirlenmesi adına Çayelisporumuza sahip çıkmasını temenni etmekteyiz. Yönetime seçilecek arkadaşlarımızın başarılı olmaları adına elimizden gelen desteği her daim verip, onların yanında olacağımızı belirterek şimdiden kendilerine başarılar diliyoruz.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ