Çayelispor’da tek liste ile girilen kongrede Mehmet Kemal Arıcı başkan seçildi.

Çayelispor tesislerinde gerçekleşen kongrede Belediye başkanı Atilla Esmen’in yanı sıra Çayelispor eski başkanlarından Mustafa Baltacı, Ali Küçükislamoğlu, Necati Yıldırım, Mehmet Yazıcı ile Çayelispor eski yöneticileri, Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güngör Sar ve kulüp üyeleri katıldı.

Kongrede daha önce aday olmayacağını açıklayan Mustafa Baltacı bir teşekkür konuşması yaptı. Baltacı, “Çayelispor’u Rize’de marka bir takım haline getirdik. Hedeflerimizin tamamına ulaşamasak ta kulüp olarak önemli başarılar elde ettik. Bölgesel Amatör Ligi gibi zorlu bir ligde şampiyonluk mücadelesi verdik. Tesisleşme açısından bizim için çok önemli olan bir Cem Ketenci tesisini Çayelispor’a kazandırdık. Çayeli belediyesi olarak Çayelispor’a destek olduk. Bu mücadelemiz sonunda Eski başkanlarımıza, başkanımız Rıza Çakır’a, yönetimde yanımızda bizlere destek olan yönetici arkadaşlarımıza ve bizleri gönüllerinden destekçi olan Çayelispor severlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Yusuf Şerifoğlu tarafından Çayelipor’un mali durumu okunduktan sonra üyelerin oy birliği ile yapılan ibra ile seçime geçildi. Kongre de tek liste veren Mehmet Kemal Arıcı Çayelispor’un başkanı seçildi.

Seçimin ardından dilek temenniler bölümünde konuşmaların ardından Çayeli Belediye Başkanı Atilla Esmen yaptığı konuşmada “Belediyeye geldiğimiz günden beri bahsettiğimiz bir şey var, Çayelispor Çayeli’nin bir değeridir. Çayelispor’un her daim yanında olacağız. Çayelispor’a hizmet yapmış eski başkanlara, Mustafa Baltacı ve yönetimine vermiş olduğu emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni seçilen yönetime de başarılar diliyorum” dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Yapılan konuşmaların ardından kongre sona erdi. 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ