Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele eden Çayelispor’da üst üste yapılan kongreler sonrası yönetim belirsizliği Cafer Kuru’nun başkanlığa gelmesiyle aşıldı.

Bölgesel Amatör Ligi'nde Rize ilini temsil eden Çayelispor’da Haziran ayından bu yana yaşanan kongre sürecinin ardından başkanlığa talip çıkmamasının ardından Yusuf Ziya Şerifoğlu ve yönetiminin istifasıyla büyüyen belirsizlik son bulmadı. Yeşil Beyazlı ekibe başkanlık için konuşulan isimlerin olumlu cevap vermemesinin ardından ligin başlamasına az bir süre kala belirsizlik Cafer Kuru’nun başkanlığa gelmesiyle çözüldü.

Daha önceki Çayelispor yönetimlerinde çeşitli görevlerde yer alan Cafer Kuru, çalışmalarına başladı. İlk olarak Çayeli Kaymakamı Mehmet Öztürk ve Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi ile görüşen Cafer Kuru yönetim , teknik ekip ve futbolcu çalışmalarına başladı.

Çayelispor’da yeniden bir yapılanma çalışmalarına Eski Başkanlarından Mehmet Köksal Yazıcı ile ortak hareket ederek başlayan Cafer Kuru ortak bir basın açıklamasında bulundular. İşte açıklamalar…

 

 

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ