Mustafa Baltacı şunları söyledi: İstanbul’da bulunduğum süre içerisinde değerli hemşerilerimizin bazılarına ziyaretlerde bulundum. Taşdelen Belediye Başkanı ve Çayeli Vakfı Başkanı Hüseyin Avni Sipahi beyefendiden, Ömerli Belediye Başkanı Dr. Erdal Yılmaz ağabeyimizden ve Başkan Yrd. Ali Şişman beyin Çayeli Dernekler Federasyonu Başkanı Yılmaz Hüsrev beyefendinin, Çayeli Vakfı Başkan Yardımcısı Mehmet Hüsrev kardeşimden, Çayeli Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ahmet Ateş beyefendinin, Büyük Çamlıca Fidanlığı ortaklarından Kadir Gümüş ağabeyimizin, Tem-İş Firması sahibi Hüseyin Tüylüoğlu beyefendinin, İsmail Hakkı Temel bey efendinin, Güngör ve Hasan Çerman ağabeylerimin desteklerini bundan sonrada destek taahhütlerini aldım. Bu destekler bizleri son derece mutlu etmiştir.

Vaktimiz kısıtlı olduğu için kısa zaman içerisinde bu görüşmeleri yapabildik. Allah izin verirse Mart ayı içerinde İstanbulda düzenlenecek olan kurtuluş gecelerinde Çayelispor’umuzun Forma, Flama, Şapka gibi ürünlerimizi stantımızda satışa sunacağız ve görüşemediğimiz diğer bütün hemşehrilerimizle görüşme imkanı bulacağız.

İlçemizde Çaykur’a ait 5 adet Çay Fabrikası olmasına rağmen Çaykur’dan 1 kuruş yardım alamasakta İstanbul’da bize her türlü maddi manevi desteklerini esirmeyen bize karşı özel ilgi gösteren hemşerimizle gurur duyuyoruz.

Külümüze yapılan her türlü yardımlar külüp başkan yardımcımız ilçemizin başarılı muhasebecilerinden Yusuf Şerifoğlu tarafından resmiyete uygun olarak işlem görmektedir. Şunuda belirtmek isterim burada isimlerini sayamadığımız diğer değerli hemşerilerimizin isimlerini başka bir platformda söyleyeceğiz. Buradan bir kez daha Çayelispor’a sahip çıkan değerli hemşehirlerimize saygılar sevgiler sunuyoruz.”

 

Play-off maçlarınada değinen Mustafa Baltacı şunları söyledi: “Teknik heyetimiz ve futbolcularımız Kalkandere ve Çaykurspor maçı öncesi bana söz verdiler. İki maçta bizlerin gelecek adına umudumuzu artıran sonuçlar elde ettiler. Başta Teknik Heyetimiz Muhammet Yılmaz ve Behiç Muştal hocamızı ve bütün sporcu kardeşlerimi bize bu mutlulukları ve heyecanı yaşattıkları için çok teşekkür ediyorum. Samimi dos doğru şekilde mücadelemiz sürdürüyoruz. Pazar günü İyiderespor’u ile çok önemli bir maçımız var. Centilmence bir maç olmasını diliyorum. Bu konuda herkesin üstüne düşeni yapması gerektiğini düşünüyorum. Bütün Çayeli’lileri maça davet ediyorum.

Hakem arkadaşlarada seslenmek istiyorum. Kimsenin etkisi altına kalmadan çıkıp aslanlar gibi maçları yönetin. Ayak oyunlarına alet olmasınlar. Bu mücadele herkesin emeği var.

350 bin nufuslu Çayeli’li vatandaşımızı mutlu etmek adına Çayelispor’umuzu güzel yerlere getirmek için samimiyetle uğraşıyoruz. Çayelispor’umuzu 3.lige terfi maçlarına çıkarmak için çalışıyoruz ve bunuda başaracağımıza inancımız tamdır.”

Editör: HABER MERKEZİ