Haber: Abdul Kerim SARI

Çayeli  Şehir stadında oynanan maça iyi başlayan Ardeşenspor ilk dakikalarında Şükrü’nün attığı golle 1-0 öne geçti.  Golden sonra Ardeşen kalesine yüklenen Çayelispor ilk yarıda bir türlü beraberlik golünü bulamadı. Ardeşenspor ise kontra ataklarla gol ararken, maçın 25. Dakikasında yine bir kontra atakta Cengiz ile gole çok yaklaştı. Maçın ilk yarısının son çeyreğine girildiği anlarda Çayeli spor kalecisi Resul ile çarpışıp sakatlık yaşayan Ardeşensporlu  Cengiz uzun süre sahanın ortasında yatarak ambulansın gelmesini bekledi. Yaşanan bu olay bizlere amatördeki sağlık zafiyetini tekrar tekrar göstermiş oldu.

Ambulansın gelip Cengiz’in hastaneye getirilmesinin ardından maça kaldığı yerden devam edildi. Maçın ilk yarısına maçın orta hakemi tarafından 15 dakikalık bir uzatma zamanı eklendi. Bu uzatma dakikalarında iki takımda gol bulamayınca ilk yarı Ardeşenspor’un 1-0 lık üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın 2.yarısına iki takımda maça başladıkları 11’ler ile başladı. Maçın ikinci yarısına daha iyi başlayan ekip Çayelispor oldu. M.Emin’in oyuna dâhil olmasıyla hücumda etkinliğini artıran yeşil beyazlılar birçok gol pozisyonuna girmesine rağmen bir türlü istediği gol ve gollere ulaşamadı. Ardeşenspor ise 2.yarı geriye çekilip Çayelispor’un verdiği açıklardan yararlanmak istedi. Pozisyonlar da bulan kırmızı beyazlılar farkı artırma şanslarından yararlanamadılar.

Çayelispor maçın son dakikalarına girildiğinde rakibine baskısını giderek artırdı. Bolca pozisyonda bulmasına rağmen taraftarın beklediği o gole bir türlü ulaşamadı. Maç tam bu şekilde Ardeşenspor’un 1-0 ‘lık üstünlüğü ile sonuçlanacak diye düşünmeye başladığımız maçın uzatma dakikalarında Çayelispor Onur’un ayağından bulduğu golle durumu 1-1 ‘e getirdi. Ve maç bu sonuçla yani 1-1 sona erdi. Maçın geneline bakıldığında ortaya iyi bir futbol koyamayan Çayelispor’un maçın son dakikalarında ortaya koyduğu mücadele Çayelisporlu taraftarlardan alkış aldı. Maçtan sonra Çayelisporlu taraftarların hakeme tepkisi büyüktü. Taraftar hakeme tepkisini hakem triosu sahayı terk ederken onları alkışlayarak göstermiş oldu.

Çayhaber olarak centilmen kişiğiyle herkesin takdiri kazanan Cengiz Kardeşimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

mm mm mmmm
Editör: HABER MERKEZİ