Çayelispor toplantısında şok karar !

Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden Çayelispor’da son günlerde yaşanan üzücü durumun ardından bugün Çayeli Kaymakamlığı nezdinde bir toplantı düzenlendi.

Toplantıya Çayeli Kaymakamı Mehmet Öztürk, Çayeli Ticaret Odası Meclis Başkanı Hüseyin Öztürk, AK Parti Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan, çok sayıda iş adamı ve siyasi parti üyelerin yanı sıra, Çayelispr Kulübü’ne talip olan iş adamı Mehmet Yazıcı da katıldı.

İş adamı Mehmet Yazıcı, toplantıda yaptığı konuşmada, hedeflerinin önce birlik ve beraberlik, sonras saplam alt yapı ve sonucunda ise futbol başarısının olduğunu belirtti.

Yazıcı, Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi’nin toplantıya davet edildiğini ancak Başkan Çiftçi’nin toplantıya katılmadığını belirterek, birlik ve beraberlik kısmı tamamlanmadığı için görev başlayamayacağının altını çizdi.

İş adamı Mehmet Yazıcı, toplantı sonrası yaptığı yazılı açıklamada; göreve, birlik ve beraberliğin sağlanması şartıyla başlamayı düşündüğünü ancak bu şartın sağlanamadığı için göreve başlayamayacağını ifade etti.

Yazıcı açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Çayelispor sevdalarına duyurulur. İstanbul’da yaşayan ama Çayelili olan kardeşiniz, yine Çayeli’nde yaşayan iş adamı Hüseyin Öztürk beyin ricası üzerine Çayeli’mizin göz bebeği Çayelispor’umuzun bugün ki durumu için beraberce çözüm üretmek için, kulübümüzün güzel yerlere gelmesi için beraberce çalışma kararı almıştık. Bunu Çayeli kamuoyuda bekliyordu. Kaymakam beyin nezdinde, Belediye Başkanımız, AK Parti İlçe Başkanımız ve kıymetli iş adamlarımızla konuyu konuşup birlik kararı almak şartıyla göreve başlayacağımı tebliğ etmiştim. Lakin Sayın Belediye Başkanımızın toplantıya iştirak etmemesi beni ve arkadaşlarımı üzmüştür. Belediye Başkanının olmadığı bir toplantıda Çayeli’nde birliği toplamamızın imkansız olduğuna karar verdik. İnşallah Çayelispor’umuz bundan sonra hak ettiği şekilde yönetilir. Bizler artık dışarıdan destek vermekle yükümlüyüz. Saygılarımla. Çayelili olmaktan onur duyan kardeşiniz.

Öte yandan Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadeleler 21 Eylül 2019 başlayacak. Ligin başlamasına bir aydan kısa süre kalmasına rağmen Çayelispor Kulübünde henüz bir oluşum sağlanamadı.

 

Editör: HABER MERKEZİ