Çayelispor Taekwondo takımı geçtiğimiz günlerde Pazar’da düzenlenen şampiyonada 6 birincilik, 9 ikincilik, 3 üçüncülük alarak takım halinde birinci oldu.

5. Pazar yaz şenlikleri adı altında pazar Mehmet Akif Prim Spor Salonunda düzenlenen Taekwondo  şampiyonasına; Pazarspor Pazar Gençlikspor,Çayelispor, Orduspor, Fatsaspor kulüpleri olmak üzere 7 Kulüp arasında müsabakalar gerçekleşti. Turnuvada Çayelispor kulübü Teakwando takımı büyük bir başarı göstererek 6 birincilik 9 ikincilik 3 üçüncülük alarak takım halinde birinci oldu.

Çayelispor Kulübü Teakwando Takım Antrenörü siyah kuşak 4 DAN Ramazan Köse,  “çok güzel çok kaliteli müsabakalar çıkardık. Çayeli halkımızın bize maddi manevi destekleri olduğu müddetçe daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum Çayeli gençliği bu uzakdoğu sporlarına çok yatkın. Çayeli halkımızdan özellikle 8 ila 15 yaş arası bay ve bayan gençleri bizlere göndererek desteklemelerini bekliyoruz.” Dedi.

Köse, “Teakwando sporu; sabır, saygı alçak gönüllülük, nezaket temelleri üzerinde kurulduğundan Teawando sporu kişilerde psikolojik bedensel ve zihinsel gelişimi tamamlar kişinin kendine güveni gelir ve stresten uzaklaştırıp sağlıklı bir yaşam sunar. Tüm Çayeli halkını saygıyla selamlar gençliği Teakwando sporu yapmaya davet ediyorum” şeklinde açıklamada bulundu.

 

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ