Rize 1. Amatör Küme'de B Grubundan Play Off'a çıkan Çayelispor ile Güneysuspor, Ekrem Orhon Stadında oynadıkları ikinci hafta maçında karşı karşıya geldiler. Çekişmeli geçen karşılaşmayı Çayelispor ilk yarıda ve ikinci yarıda attığı gollerle 2-0 kazandı.

Rize Ekrem Orhan stadında saat 13.00’da başlaması gereken maç Hakem Triosunun sahaya geç çıkmasıyla 13.15’de başladı. Çayeli ilk yarıda Kadir’in ayağında birçok pozisyona girmesine rağmen bunlardan sadece bir tanesini golle sonuçlandı. Karşılaşmanın 30. Dakikasında Kadir’in attığı golle ilk yarı 1-0 Çayelispor’un üstünlüğü ile sonuçlandı.

İkinci yarıda da üstün oyununu sürdüren Çayelispor bir çok pozisyonu cömertçe harcadı. Karşılaşmanın 70. dakikasında Çayelisporlu oyuncu ile çarpışan Güneysuspor’un kaleci Nurullah'ın dili boğazına kaçtı. Olaya anında cesaret örneği gösteren Hakem Abdullah Kalafatoğlu kalecinin boğazına kaçan dilini dışarı çıkardı. Sağlık ekibinin de hemen müdahale ettiği Nurullah uzun süre kendine gelemeyince sahada tedirgin anlar yaşandı. Daha sonra oyuna bir süre daha devam Kaleci Nurullah Ambulansın gelmesi ile sahadan çıkarılarak 82.Devlet Hastanesine götürülerek müşahede altına alındı. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Çayelispor M. Emin’in ayağında bulduğu golle maçın skorunu belirlemiş oldu.

Play Off mücadelelerinin ilk maçında Ardeşengücü ile berabere kalan Çayeslipor böylece ilk galibiyetini alarak 4 puana ulaşırken, ilk hafta Derepazarıspor ile berabere kalan Güneysuspor, ilk mağlubiyetini alarak 1 puanda kaldı.

Stat: Ekrem Orhon

Hakemler: Abdullah Kalafatoğlu, Mehmet Kısal, Osman Tüfekçi

Çayelispor: Resul Akyıldız, Burak Keskin, Gürcan Karul, Zafer Sofu, Ramazan Yılmaz, Fatih Uzunsakal, Muharrem Çekman, A. Mesut Hiçyılmaz, Kadir Cevahir (Yaşar 85. dk), M. Emin Fettahoğlu, Ergün Yılmaz (Lashz 60. dk)

Yedekler: Ramazan Kalyoncu, Ercan Yazıcı, Lashz Chachibata, Yavuz Alaçam, Yaşar Çap, Şafak Keskin, Serhat Telci

Teknik Sorumlu: Coşkun Yelkenci

Güneysuspor: Nurullah Harman (Miraç 76. dk), Osman Usta (Selçuk 70. dk), Okan Kanbur, Halit Bostan, Barış Torpil, Hakan Bostan, Ali Palaç, Ömer Palaç, Caner Mumcu (Bahattin 46. dk), Yaşar Hanedan, Emrah Bostan

Yedekler: Okan Köse, Miraç İstif, Selçuk Erdoğan, Erkan Buçan, Mustafa Hızır, Bahattin Bayraktar

Teknik Direktör: Eray Alptekin

Editör: HABER MERKEZİ