Çayelispor Kulübü Başkanı Mustafa Baltacı, gelecek sezon ile ilgili takımın son durumu ile açıklamalarda bulundu.

Çayelispor’un bu sezon mücadele vereceği kategoriler ve cumartesi günü yapılacak seçmeler hakkında bilgi veren Başkan Baltacı, “kulübümüze yenii yıldızlar kazandırma bir başka deyişle yeni Coşkunlar, Ziyalar, Yükseller, Şenollar kazandırmak ve takımımızın futbol takımlarında oynatmak üzere 1993–94–95–96–97–98 doğumlu lisanslı ve lisansız sporcuların seçme yapılmak üzere 22 Ağustos 2009 cumartesi, saat 11.00 de malzemeleri ile beraber Çayeli Şehir Stadında hazır bulunmaları gerekmektedir.” dedi.

7 KATEGORİDE MÜCADELE EDECEĞİZ
“2010 sezonundan itibaren 3. ligin kaldırılması ile birlikte yerine kurulacak olan bölgesel amatör lig ve akademik lige takımımızın hazır olabilmesi için yaptığımız çalışmalar kapsamında 2009–2010 sezonunda Çayelispor’un U13-U14-U15-U16-U17-U19 ve büyükler kategorisinde Rize Bölgesel Amatör liginde mücadele edecektir. Ayrıca bu kategorilerdeki takımlarımızı çalıştırmak için daha önce kulübümüze emek vermiş ağabeylemizi ve kardeşlerimizi Çayelispor’un geleceği için göreve davet edeceğiz.”

TRANSFER KOMİTESİ HAZIRLANIYOR
“Geçen sezon elimizdeki futbolcular ile yola devam etmeyi planlıyoruz. Kurulacak transfer komitesi ile gelecek sezon için yapılacak transferler konusunda görüş alış verişi yapılacak. Rize Amatör liginde gösterdikleri performans ile kalitelerini ispatlayan 4–5 futbolcuyla görüşmelerimiz devam etmektedir.”

MUHAMMET YILMAZ İLE YOLA DEVAM EDİYORUZ
“Futbolculuk yıllarından itibaren takımımıza çok büyük emekleri olan hocamız Muhammet Yılmaz ile bu sezonda çalışacağız. Yönetim kurulumuzun aldığı kararla takımımızda şuan oynayan futbolcularımızı yetişmede ve uyum konusunda emeği olan hocamızla yola devam etme kararı aldık.”

 

Editör: HABER MERKEZİ