13.06.2010 Pazar günü saat 14:00’da Çayeli Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu toplantı salonunda Kongre üyelerinin katılımı ile Çayelispor Olağan Genel Kurul Kongresi yapıldı. Kongre delegelerinin çoğunluğunun gelmesi yapılan yoklamadan anlaşılmasından sonra Kulüp Saymanı Yusuf Ziya Şerifoğlu’nun ’’Kongremiz İlçemize, İlimize ve ülkemize hayırlı olsumn’’ temennisinde bulundu.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunarak asıl gündeme geçildi. Divan Başkanı Halil İbrahim Sandıkçı, Kulüp Başkanı Mustafa Baltacı ‘ya söz verdi. Başkan Mustafa Baltacı yaptığı konuşmada “Kongremize bu sıcak Pazar gününde gelmenizden dolayı teşekkür ediyorum ve hoş geldiniz diyorum. Biz verdiğimiz sözleri gerçekleştirememenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bundan dolayı hepinizden özür diliyorum.Hedefimiz için Çayeli İlçemizin bütün dinamikleri ile tek vücut olduk fakat başaramadık.Bizleri bu yolda yalnız bırakmayan tüm taraftar ve yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Çayelispor Kulübüne bu ana kadar hizmet edenlere de sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Çayeli’li hemşerilerimden bir ricam olacak; çocuklarımızı başka takımlara değil öncelikle Çayelispor’a getirelim.Bizim potansiyel gücümüz var ve bunu kinetik enerjiye geçirmek bizim elimizde.Çayelispor Kulübü 1949 yılında kurulmuş bir kulüp olarak bölgemizin en eski ve köklü bir kulübüdür.Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda çalışmalar yapmaya devam ettik ve hakkımızı sonuna kadar savunduk.Kulübümüzün tesisleri yapımı bağlamında Sayın Abimiz İşadamı Atıf Ketenci bir ay gibi bir süre sonra tesislerin ilk kazmasını vuracak.Tesislerimizin 15 ay gibi kısa bir sürede tamamlanması hedefleniyor.Ayrıca İlçe merkezinde kulüp idare binası yapılması girişimlerimiz devam ediyor.Bizler omuz omuza vererek Çayelispor’u hak ettiği yere er veya geç getireceğiz.Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum ve sizleri tekrar saygı ile selamlıyorum’’ dedi.

Daha sonra Çayelispor’a katkı yapan Çayeli Orman İşletme Şefliği’ne ve Çayelispor Teknik Direktörü Muhammet Yılmaz’a Plaket ve çeşitli hediyeler verildi.        

Faaliyet Raporu, Denetleme Kurulu Raporu Sayman Yusuf Ziya Şerifoğlu tarafından okunarak delegelerin oybirliği ile kabul edildi. Yeni Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu ile yedek kurullar oylamaya sunularak seçim gerçekleştirildi. Yeni Yönetimler şu şekilde oluştu:

Asıl Üyeler: Mustafa Baltacı, Mehmet Köksal Yazıcı, Dr. Hasan Kamil, Yusuf Ziya Şerifoğlu, Mehmet Kambur, Hasan Yavuz Bakır, Resul Okumuş, Mustafa Sarıçam, Fatih Güner, İbrahim Furuncu, Ömer Durmuş, Hüseyin Tüylüoğlu, Şevket Sofu, İdris Doğru, Emin Ketenci ve Dr.Yahya Kesici Yedek Üyeler: Kadir Engin, Coşkun Yelkenci, Mehmet Sarı, Mehmet Ali Mert, Süleyman Sözer ve Recep Kemal Saklı

Seçimler sonunda yeniden Çayelispor Kulüp Başkanlığına seçilen Mustafa Baltacı yaptığı konuşmasında ’’Kongremize katılarak tekrar beni başkan seçtiğini için sizlere teşekkür ediyorum. Bana tekrar büyük sorumluluk yüklediniz. Buna layık olmak için yönetim kurulundaki tüm arkadaşlarımla var gücümüzle çalışacağız. Herkesimden maddi ve manevi destek bekliyoruz.Kulübümüzü güçlü kurumsal yapıya kavuşturmak için yaptığımız çalışmaları artırarak devam ettireceğiz.Hedefsiz olan yerde kesinlikle bulunmam.Onun için Çayelispor’un hedefleri her zaman yüksek olmuştur.Tekrar hepinize teşekkür ediyorum” dedi. 

 


 

Editör: HABER MERKEZİ