Merakla beklenilen Çayelispor olağan üstü genel kurulu üye sayısı çoğunluğunun sağlanmasıyla gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başlayan kongrede önce divan kurulu seçildi. Divan kurulu başkanlığına seçilen Halil İbrahim Sandıkçı, tek aday olarak yeniden başkanlığa aday olan Çayelispor Başkanı Mustafa BALTACI’ ya söz hakkı verdi. Söz hakkı aldıktan sonra bir konuşma yapan başkan Mustafa BALTACI; Öncelikle bu yıl başarılı bir sezon geçirdiklerini ancak 3.lig kapısından çok şanssız bir şekilde geri dönmek zorunda kaldıklarını belirtti. Daha sonra bu zorlu süreçte kendilerinden maddi manevi desteklerini esirgemeyen tüm Çayelilere teşekkürlerini sunan Sayın BALTACI sözlerini bu yıl 3.lig vizesini alan takım olacaklarını belirterek bitirdi.

Başkan BALTACI’nın ardından söz alan Çayeli Kaymakamı Mehmet AKTAŞ ile Çayeli Belediye Başkanı Rıza ÇAKIR; Çayelispor’un yerinin amatör lig olmadığı ve daha yukarılara çıkmak için elimizden geleni yapmamız gerektiği görüşünde birleştiler. Konuşmalar bittikten sonra yenilenen yönetim listesi üyelerin oylamasına çıkarak oy birliği Çayelispor’un yeni yönetim listesi olmuş oldu. Oluşan yeni yönetim listesinde şu isimler bulunuyor;

YÖNETİM KURULU (ASIL ÜYELER)

Mustafa BALTACI

Mehmet Köksal YAZICI

Hasan Yavuz BAKIR

Resul OKUMUŞ

Cafer KURU

Yusuf Ziya ŞERİFOĞLU

Mehmet KANBUR

Cihan VES

İbrahim FURUNCU

Hüseyin TÜYLOĞLU

Hasan KAMİL

Fatih GÜNEL

Recep KÖSE

Mustafa SARIÇAM

Hüseyin GERZ

Ömer DURMUŞ

YÖNETİM KURULU (YEDEK ÜYELER)

Kadir ENGİN

Sinan AKTAŞ

Mehmet SARI

Süleyman SÖZER

Süleyman Hilmi DAYI

Mehmet Ali MERT

DENETLEME KURULU (ASIL ÜYELER)

Halil İbrahim SANDIKÇI

Ferit UZUNOĞLU

Zeki KARAOĞLU

DENETLEME KURULU (YEDEK ÜYELER)

Abdul Kerim SARI

Hasan OKUR

Kemal KARALİ

DİSİPLİN KURULU (ASIL ÜYELER)

Mustafa AHMETOĞLU

Hasan SARIOĞLU

DİSİPLİN KURULU (YEDEK ÜYELER)

Bahattin GÜMÜŞ

Mehmet SARI

Yeni yönetim listesi üyelere okunduktan sonra geçen yıl kulübe vermiş oldukları hizmetlerden dolayı bazı kişilere forma ve plaket takdim edildi. Forma hediye edilenlerden birinin bana hediye edilmesi inanın beni ne kadar mutlu etti bilemezsiniz. Hayatımda aldığım en güzel hediyelerden biri olarak her zaman benimle olacak. Buradan tekrar olarak bana sevdalısı olduğum Çayelispor formasını hediye ederek beni onurlandıran Çayelispor Başkanı Mustafa BALTACI' ya şükranlarımı sunuyorum.

Yapılan bu olağan üstü genel kurul toplantısının Çayelispor’ a hayırlı olmasını diler, her şeyin gönlünüzce olmasını temenni ederim.

Kalın Sağlıcakla…

Editör: HABER MERKEZİ