Abdul Kerim Sarı

Rize 1.Amatör liginde geçen hafta deplasmanda Ardeşenspor’a 2-0 kaybeden yeşil beyazlılar bu hafta sonu Pazar günü 13.00 de oynanacak olan Çorapçılar maçında kendini taraftarlarına affettirip çıkışa geçmek istiyor.

Antrenmanlarını aralıksız sürdüren Çayelispor’da geçen bu maçta Kenan Hoca'nın şans vermesi durumunda lisansları yapılan yeni transfer Onur ile Lasha da forma giyebilecek. Bilindiği üzere Muharrem Çerman’ın lisansı geçen haftaya yetiştirilmiş ve bu maçın son 20 dakikasında görev almıştı.

İdmanda kalecilerin uyumu da gözlerden kaçmadı. Görüşlerini aldığımız Çayelispor’un kalecileri Resul, İsmail ve Ramazan ortak bir noktada birleşerek kimin oynadığının önemli olmadığı önemli olanın Çayelispor’un başarısı olduğunu söylediler. Bu haftadan itibaren Çayelispor kalesinin gole kapalı olduğunu belirtmekten kaçınmayarak iddialı olduklarını gösterdiler.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Çayelispor Futbol Şube Sorumlusu Şevket Sofu; Geçen hafta kendilerinden galibiyet bekleyen taraftarlarını üzdüklerini ancak geçen haftayı bir kaza olarak gördüklerini ve bu haftaki Çorapçılar maçıyla gerçek Çayelispor’un ortaya çıkacağını belirterek bütün Çayelispor sevdalılarını bu maçta Çayelispor’un yanında olmaya davet etti.

 

Editör: HABER MERKEZİ